Προς το περιεχόμενο

ESP (E-II) Eclipse DB


Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. Αν μένει Αθήνα μπορεί να δοκιμάσει τη δική μου να δει αρχικά αν του κάνει σαν κιθάρα! Έτσι είχα κάνει κι εγώ, είχα δοκιμάσει αυτό το μοντέλο που το είχε ένας φίλος μου και ξέροντας την ποιότητα της πήρα τη δική μου χωρίς να τη δοκιμάσω και δεν έπεσα έξω!

2. Αν και έχεις δίκιο για τη φιρμάτη κιθάρα και για το θέμα ψυχολογίας (τι θα γράφει το headstock κλπ) θα διαφωνήσω κάθετα στο ότι η συγκεκριμένη Edwards που έχω είναι budget όργανο με ότι και να συνεπάγεται αυτό! Πόσες budget LP έχουν τα χαρακτηριστικά της; Έβενο, long tenon, seymour duncan jb/59, gotoh hardware κλπ;, Επίσης 800-1000 ευρώ που κοστίζει δε νομίζω ότι θεωρούνται budget επίπεδο, ούτε ακριβό βέβαια, αλλά πέρα από αυτό εγώ μιλάω ξεκάθαρα για την ποιότητα της κιθάρας, με την οποία αν τη δεις και παίξεις θα καταλάβεις πως είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα των ακριβών ESP! Βέβαια γράφουν Edwards στο headstock και όχι ESP και γι'αυτό η συγκεκριμένη τιμή (όλοι ξέρουμε πόσο ρόλο παίζει στην τιμή το brandname)! Ίσως με βρεις υπερβολικό αλλά εγώ προσωπικά δε βρίσκω κανένα λόγο να την αλλάξω για μια ESP Eclipse ή ακόμα και μια Gibson LP Custom (ειδικά με τα ξύλα που βάζουν τώρα)! Και δεν κάνω κανένα συμβιβασμό! Γι'αυτό για 'μένα είναι επένδυση η συγκεκριμένη κιθάρα και δεν είναι απλά μια φάση! Βέβαια όπως είπαμε άλλα τα κριτήρια τα δικά μου και άλλα του φίλου :)

 

Έχεις εμπειρία από τη συγκεκριμένη LP παρεπιπτόντως;

 

Sent from my LG G2 using Tapatalk

 

Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε. Δυστυχώς στα μουσικά όργανα η έννοια της επένδυσης είναι πολύ ζόρικη. Προσωπικά θεωρώ καλύτερη "επένδυση" μία fender mexico από μία usa με την έννοια ότι αν την πουλήσεις θα χάσεις λιγότερα χρήματα. 

 

Έχω εμπειρία με μία edwards και δύο tokai. Η edwards μου άρεσε περισσότερο αλλά ήμουν φοιτητής και δεν είχα χρήματα να την πάρω τότε (κάπου 650 ευρώ πριν αρκετά χρόνια). Γενικά δε θα μπορούσα εύκολα να τη ξεχωρίσω από μία 2 φορές ακριβότερη, αν μου έκριβες το λογότυπο. Βέβαια ο φίλος που την είχε μου είπε ότι όταν την πήρε καινούργια χρειάστηκε ένα πολύ εκτεταμένο σετάπ και ένα καλύτερο καβαλαρη στον nut.

 

Την τοκάι μάλιστα μετάνιωσα που την πούλησα αλλά δε βαριέσαι.

 

Ο φίλος έχει ψηθεί για esp πάντως και το μόνο που έχω να πω είναι "με γεια σου emperor7".

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Thanks :P Οταν με το καλο καταληξω θα ενημερωσω ωστε να δικαιωθουν οι σελιδες αυτες.

 

Παντως αντικειμενικα  οι Edwards πρεπει να ειναι πραγματικα αρκετα ισαξιες των ESP. Οπου και να διαβασεις αυτο λενε.

 

Οσο για το "ψημενος για ESP" , δεδομενου οτι αυτη που μου κανει κλικ σε ESP κανει 4 χιλιαρικα και σε LTD την βρηκα κατω απο 1 (απο 1200-1300 που κυκλοφορει) καινουργια με βλεπω να κανω μια εξαιρεση για το συγκεκριμενο μοντελο. Δεδομενου οτι δεν ειχα ποτε flying V και δεν ξερω ποσο θα με καλυψει, σκεφτομαι να το κανω ετσι για τωρα. Kαι αν με καλυψει του προσθετω αφτερμαρκετ καποιο καλυτερο floyd rose η οτι αλλο καλυτερο εχει η αυθεντική ESP περα απο ξυλα.

 

Και το ξαναβλεπω στο μελλον.

 

Θα κανω παντως μια επισκεψη να ρωτησω για custom (οχι ESP) κιθαρα...

 

Παντως υπαρχει καποιος που να ειχε flying V της ESP? Ειτε ESP -SV η καποια παρομοια σαν την σειρα του Aλεξη του Λαιχου.

Ητοι μεν πρωτιστα χαος γενετο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητοι συμμετοχοι του θρεντ!

 

Προς χαρην κλοζουρ ενημερωνω οτι το περασμενο Σαββατο ημουν αρκετα τυχερος και δοκιμασα μια μεγαλη γκαμα απο κιθαρες και μαγνητες και:

 

Θα αντικαταστησω τον EMG 60 με εναν passive LACE που ακουσα και μου αρεσε τρομερα πολυ. Εβγαζε παρα πολυ ενταση, αρκετα κοντα στον 81 αλλα ειχε και καθαροτητα σε αυτα που επαιζα. Για τις περιεργες συγχορδιες δηλαδη του μπλακ ειναι απλα φοβεροι.

 

ESP LTD EC-1000 δηλαδη με EMG 81 και τον LACE πανω. Χαμος.

 

Και ετυχε να πιασω και στα χερια μου μια Jackson RR24...Οκ...αγαπησα και αγορασα την επομενη μερα μια απο συμφορουμιτη. Τωρα θα εχω προβλημα ποια να διαλεξω για προβα αλλα οκ :P

 

Τσιρς και ευχαριστω για τις συμβουλες!

Ητοι μεν πρωτιστα χαος γενετο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω παιδια! Χθες σεταρα και την Jackson με 10αρες και ειχαμε ολονυχτια :)

 

ΥΓ. Απο εδω η γυναικα μουυυυυυ (ESP LTD EC-1000) και απο δω το αισθημα μουυυυυ (Jackson rr24).

Ητοι μεν πρωτιστα χαος γενετο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου