TamTam Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Φίλε νομίζω ότι αυτά τα μπάσα, θέλουν και το ανάλογο... ντύσιμο. Σοβαρολογώ! Είναι έργα τέχνης! -Μου αρέσει πολυ΄το τρίτο. (Αντιθέτως με μαι relic κιθάρα, φαίνεσαι πάντα πιο ok, ό,τι και να φοράς :) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Και κάπου εδώ τελειώνουν όλα ;D http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Η πιο όμορφη είναι εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=206448.0 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Τα ρελικ τα σπανε.Και το spalted maple που ανεβασε ενας φιλος πιο πριν πολυ ωραιο.(Εχω μια ltd explorer spalted maple αλλα με τα χρονια...ημερεψα και μαλλον θα μπει στις αγγελιες)Αντιθετα δε θα αγοραζα ποτε οτιδηποτε χρωματιστο η τελοσπαντων εντονα χρωματιστο(και καπου εδω επεμβαινει ο ψυχολογος του Νοιζ και κρινει οτι πασχω απο μανιοκαταθλιπτικη σχιζοφρενεια!!!)...ολα νατουραλ!Η τελοσπαντων σχεδον ολα... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Να βάλω κι εγώ κανα μπάσσο; το χόντρινες πολύ φίλος ;D εγώ φτάνω μέχρι εδώ rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Οι κιθάρες μου! Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μ'αρέσουν ;D Tokai Les Paul Gold Top MIJ & Fender Stratocaster Highway One (καραφτιαγμένη). Μετά φυσικά τα όνειρα μου: Suhr Modern Pro Bengal Burst (αυτή που έπαιζε ο Guthrie), Gibson Les Paul Custom '54 VOS (σκέτη τρέλα!) & η Showmaster (πάντα μου άρεσε αυτή η κιθαρούλα!). Κάποια στιγμή, αν έχω λεφτά... Κατα τα άλλα μιά χαρά είμαι προς το παρόν. The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Αν ειχε headstock επισης κιτρινο.. όπως είναι είναι παρδαλε πολύ. :P Αν ημουν Παλαντινο αυτην θα επαιζα. :D I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Οι κιθάρες μου! Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μ'αρέσουν ;D Tokai Les Paul Gold Top MIJ & Fender Stratocaster Highway One (καραφτιαγμένη). Μετά φυσικά τα όνειρα μου: Suhr Modern Pro Bengal Burst (αυτή που έπαιζε ο Guthrie), Gibson Les Paul Custom '54 VOS (σκέτη τρέλα!) & η Showmaster (πάντα μου άρεσε αυτή η κιθαρούλα!). Κάποια στιγμή, αν έχω λεφτά... Κατα τα άλλα μιά χαρά είμαι προς το παρόν. Ι love p90s <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Εδώ οι δικές μου προτιμήσεις. http://www.noiz.gr/index.php?topic=203494.0 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση