Προς το περιεχόμενο

Clearsonic


panais_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια Καλησπέρα,έχει αρκετό καιρό να ανοίξω κάποιο θέμα στο forum, συνήθως διαβάζω διάφορα θέματα, σήμερα λοιπόν ήθελα τα φώτα σας γιατί σκοπεύω να κάνω μια αγορά που εδώ και καιρό το ψάχνω συνεχώς.

 

παίζω Ντραμς εδώ και χρόνια, μου τράβηξε τη προσοχη αυτό http://www.thomann.de/gr/clearsonic_minimega_dark_grey.htm

 

έχω βρει κάποιες πληροφορίες στο φόρουμ και είδα και κάποια βίντεο σε youtube.αυτό που θέλω να μάθω είναι αν κάποιος από τα μέλη της κοινότητας το έχει είδη και να μου δόσει περισσότερες πληροφορίες...σχετικά στο αν είναι ευχαριστιμενος και αν αξίζει τα λεφτά για κάτι τέτοιο, αν στην πραγματικότητα κάνει αυτό που λέει....

 

Ευχαριστώ

Παναγιωτης :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βεβαια καλοσωρισες panais!Αν η τιμη που αναγραφεται ισχυει νομιζω οτι αξιζει τον κοπο &το χρημα.Προσωπικα αν και παρα πολλα χρονια επαγγελματις δεν εχω προσωπικη εμπειρια περι της κατασκευης αυτης.Θα μπορουσες να μας εξηγησεις γιατι ,σε τι χωρο και τι ακριβως θελεις να πετυχεις;Ισως να υπαρχει και οικονομικοτερη εγχωρια λυση. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε pericles Ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου...ο λόγος που το χρειάζομαι είναι γιατί δε θέλω να ενοχλώ τους υπόλοιπους στο σπίτι,από ότι είδα και σε βίντεο κάνει εξαιρετική δουλειά,μέχρι τώρα μελετούσα σε ηλεκτρικα,όμως τώρα επειδή θα πάρω την καινούρια ντραμς μ και ήθελα τη μελέτη να τη κάνω σε φυσικά ντραμς...άλλη αίσθηση σε ακουστικά ντραμς  ;) ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου