Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για καμπίνα 2Χ12 stereo


panz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψαχνω για καμπινα.Ή engl ειναι και στερεο και εχει 2 16ωμα jacks. Αν συνδεσω μονο το 1 jack, με το διακόπτη στη θέση στερεό, θα παίζει  στην ουσία μόνο το 1 ηχείο ,(για ποιο ήσυχα σε δωμάτιο); Ή θα εχω πρόβλημα με την εμπέδηση; Ο ενισχυτης είναι ο τελικός 850/100 και χρησιμοποιω μόνο το ένα κανάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Έχω τον τελικό της ENGL 840/50 και μια Marshall 2x12. Η καμπίνα μου έχει 2x16Ω εισόδους και ΝΑΙ παίζει μόνο το ένα ηχείο έαν συνδέσω μόνο την μία έξοδο του τελικού μου. Τώρα για το "ήσηχα σε δωμάτιο" με 100άρι τελικό πολύ αμφιβάλω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου ειναι 2 Χ 16Ω (δηλαδη αν την εχεις σε mono ειναι 8Ω,σωστα?) τοτε με το διακοπτη στη stereo θεση και συνδεοντας το ενα βυσμα τοτε ναι,παιζεις με το ενα μεγαφωνο σε εξοδο 16Ω του ενισχυτη σου χωρις κανενα προβλημα.

Και ναι,παιζεις χαμηλοτερα (θεωρητικα στη μιση ενταση). Ενα 12αρι ειναι υπεραρκετο για οποιοδηποτε δωματιο.

(επισης εχεις την πολυτελεια αν ερθει κανας φιλος με καποια προενισχυση να δωσει σημα στο αλλο καναλι του τελικου σου το οποιο θα παιζει στο αλλο μεγαφωνο της καμπινας και θα ειστε σαν να εχετε δυο ξεχωριστους ενισχυτες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου