Προς το περιεχόμενο

Billy Cobham :Stratus Live !!O Master σε μεγαλη φορμα.


pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειναι αναγκη να σχολιασω μια προσεκτικη ακροαση (με ακουστικα αν ειναι δυνατον ) θα σας καθηλωσει.Απολαυστε τον παικταρα και τον ηχο του καθως και την υπεροχη μπαντα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι: τετριμμένο, διόλου πρωτότυπο και χιλιοακουσμένο, αλλά...

 

...ΤΙ ΘΕΟΣ που ΕΙΝΑΙ ο μπαρμπα-Μπίλης!!

 

Τι να σχολιάσεις σε τέτοιους μουσικούς, μωρέ. Να είμαστε καλά να τον ακούμε, γιατί τον να τον δούμε από κοντά... δύσκολο.

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνοι !!Την πρωτη φορα που ειχε ερθει στην Ελλαδα ημουν στο Στρατο.Οπου ξαφνικα με παιρνει τηλεφωνο ενας φιλος ντραμμερ επαγγελματιας και μου λεει:εισαι να με αλλαξεις στην δουλεια γιατι θελω να δω τον Billy;Τσιμπας ενα νυχτοκαματο μιας και εισαι στο Στρατο εχεις αναγκη δεν εχεις;Ετσι ναι μεν τσιμπησα το νυχτοκαματο αλλα δεν ειδα τον Cobham !!

Eλπιζω στο μελλον να αξιωθω να τον απολαυσω.Και μιας και το συζηταμε ''προσεξε πως ανταποκρινεται στις υψηλες απαιτησεις των κομματιων του μου εχει κανει τρομερη εντυπωση η φυσικη του κατασταση για την ηλικια του( που ειναι κοντα στα 70 ).Αυτο σημαινει σκληρη σωματικη προπονηση+εξασκηση πανω στο σετ και ισως καποιες ωρες μελετης (αυτο δεν το πιστευω γιατι τι να μελετησει πλεον ο Billy) ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου