Προς το περιεχόμενο

Wall of cabinets, μηπως τελικα τρωμε το παραμυθι?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερίζω το φόρουμ! Έχω την εντύπωση πως οι πολλές καμπίνες δεν εξυπηρετούν στο να ακούει το κοινό, αλλα όταν παίζεις σε τεράστιο stage εξυπηρετούν στο να ακούει ο κιθαρίστας, μιας και αν παίζεις με μια-δύο καμπίνες, όση ένταση κι αν έχεις πρέπει να στέκεσαι ακριβώς στην ευθεία τους για να ακούς, λόγω της έντασης του PA και των μόνιτορς, αλλα και δεδομένης της απόστασης που θα έχεις από αυτές λόγω του μεγάλου stage. Έτσι, έχοντας καμια δεκαριά καμπίνες πίσω σου μπορείς να κινείσαι στη σκηνή και να ακούς επαρκώς.

 

Σχεδον ολοι πλεον παιζουν με in ears οποτε δεν χρειαζεται καν να εχουν ενισχυτη πανω στη σκηνη,αλλα ακομα και οσοι δεν παιζουν με in ears ακουνε μια χαρα απο τα μονιτορς,οι δεκαδες ΑΔΕΙΕΣ καμπινες πισω απο τις metal μπαντες ειναι απλα για "μουρη",συνηθως η μοναδικη καμπινα που "ακουει" το μικροφωνο το οποιο "ταϊζει" το ΡΑ ειναι off stage μεσα σε καποιο isolation box.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

συνηθως η μοναδικη καμπινα που "ακουει" το μικροφωνο το οποιο "ταϊζει" το ΡΑ ειναι off stage μεσα σε καποιο isolation box.

 

Μπα, συνήθως είναι μια κεφαλή σε μια 4Χ12 με ένα, άντε δυο μικρόφωνα πάνω στην σκηνή and that's it. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δυο κεφαλές, διαφορετικές, με ξεχωριστές καμπίνες. Αν η συναυλία θέλει show αρα και σκηνικά (οι περισσότερες συναυλίες είναι πιο μινιμαλ) δεν βλέπεις ενισχυτές/καμπίνες. Μόνο κάτι παλιομοδίτες έχουν (ψεύτικο πάντα) wall of cabinets. Δεν ζουμε στα 80s, δεν ψαρώνει κανείς πια.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι μέταλ και in ear φίλως; Άμα είσαι γέρος, ροκάς και κουφός μία είναι η λύση  ;D...

 

 

φειλος νωμιζο ωτι αφτοι που αιβαλες στιν ικονα κανουν καπειταληστικω μαρκαιτινγκ για τι Φαιντερ σαι βαρρως του λαγου  ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου