Προς το περιεχόμενο

με τι ηχεια ακουτε μουσικη σπιτι;


takis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

vandefgraaf μπαίνουμε μέσα σε φόρουμς για να βοηθάμε κόσμο και να βοηθιόμαστε.Το να λες τη γνώμη σου όμως για ένα μηχάνημα που δεν έχεις ακούσει είναι λίγο άτοπο και δεν βοηθάς,το αντίθετο...απλά βλάπτεις.

Εγώ δεν μπήκα για να πω οτί έχω το σούπερ γ...ω σύστημα αλλά για να δώσω δύο καλές λύσεις σε παιδιά που ρώτησαν...

 

Δεν έχεις ακούσει λοιπόν το μηχάνημα,το βγάζεις κακό,βγάζεις τα βατ του υπερβολικά (για σένα?για μένα?για ποιον?) και λες οτί είμαι και άσχετος χωρίς να ξέρεις καν σε τι χώρο ακούω μουσική,πόσο δυνατά,με τι ευαισθησίες μεγάφωνα και για τι χρήση προορίζονται. 8O

 

Νομίζεις οτι 40 βατ είναι αρκετά γιατί έχεις ένα συγκεκριμένο σενάριο στο μυαλό σου....Έχω βάλει τον audiolab πάνω στις δύο κολώνες που έχω και ο ενισχυτής ψαλίδιζε τρελά και μιλάμε για 60βατ βαρβάτα με τροφοδοτικό που σηκώνει τα διπλάσια...Γι'υτό σου λέω "για τα watt που λες οτί είναι αχρείαστα,αυτό άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ ή ο καθένας που τον αγοράζει..."Ό καθένας ανάλογα με τα ηχεία που θα συνδέσει και τις εντάσεις που χρειάζεται,θα κοιτάξει και τα βατ που θα ρίξει...Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

 

Δεν μ'αρέσουν οι προσωπικές κόντρες σε φόρουμ γιατί συχνά καταλήγουν σε παρεξηγήσεις...Για να λυθεί αυτό το καβγαδάκι λοιπόν,σε προσκαλώ αν θες,και αφού ασχολείσαι με το άθλημα :D ,να έρθεις από το σπίτι μου να ακούσεις από πρώτο χέρι τον Cav και να δεις αν είμαι σχετικός κτλ...

 

Ειρήνη και από μένα

Ντάνης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αγαπητέ Ντάνη,

 

Κατ'αρχήν μπορείς να ρωτήσεις και να μάθεις αν εγώ είμαι εδώ για να συζητάω και να βοηθάω ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο που υπονοείς... :twisted:

 

Για τα Watt στο αρχικό μου post μίλησα ΓΕΝΙΚΑ ότι είναι ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ένα σύστημα (δεν συμφωνείς με αυτο?). Το ότι ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό είναι καλύτερο από ένα μικρότερο στα ίδια Watt συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

 

Επίσης το μηχάνημα ΔΕΝ το βγάζω κακό (μάλλον δεν διάβασες καλά το post πριν απαντήσεις). Το βγάζω κακό σε σύγκριση με κάποιο άλλο συγκεκριμένο. Δεν βλάπτω με το να αποτρέψω κάποιον να δώσει τα ίδια λεφτά και να αγοράσει ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ μηχάνημα.. (κατα την γνώμη μου πάντα) Βοηθάω έτσι.

 

***edited*** γράψτε λάθος...

 

Θέλω επίσης αν γίνεται να λάβεις υπ'όψη σου ότι τον ενισχυτή που πρότεινα ΔΕΝ τον έχω εγώ...

 

Προτείνω να μην το αναλύσουμε άλλο αν συμφωνείς... Απόψεις είναι και οι δύο και είναι σεβαστές και από εμένα και απ'όλους (Έτσι πρέπει να είναι). Δεν μπορούμε όμως να συμφωνούμε πάντα... :wink: :wink: Έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη στον όρο hi-end/hi-fi, δεν είναι κακό αυτο... Δέχομαι την προτασή σου φυσικά σαν λάτρης του hi-fi και σου κάνω αντιπρόταση να έρθεις να ακούσεις το δικό μου σύστημα. :wink:

 

:D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό είναι το πολυκάναλο μοντέλο το οποίο έχω πάρει και βγαίνει και δικάναλος με λάμπάτη προενίσχυση.Οι τιμές παίζουν 1000-1500...

 

:oops: :oops: :D

Δεν το θυμόμουν αυτό. Γράψε λάθος για τα πολυκάναλα που είπα...

 

PEACE.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαίρομαι που η κατάσταση χαλάρωσε...

 

Για τα watt που λες "Για ένα μεσαίο δωμάτιο - σαλόνι 40Watt μαζί με ένα ευαίσθητο σχετiκά ηχείο αρκούν για προκαλέσουν ζημιά και πανικό... icon_lol.gif icon_lol.gif ",συμφωνώ μαζί σου.Και η λέξη κλειδί είναι το ευαίσθητο ηχείο.

Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει οτί τα πολλά watt είναι πανάκεια και συνήθως η πρώτη ερώτηση από κάποιον που δεν ξέρει είναι:

"και πόσα watt είναι τα ηχεία σου?...και ο ενισχυτής?" :D

Τι να απαντήσεις τώρα εκεί??? :? Είναι τόσες οι παράμετροι που άντε να εξηγήσεις...(τις είπαμε επιγραμματικά σε προηγούμενα ποστ)

¶σε τα watt που ανακοινώνουν κάποιες εταιρίες.Έχω ακούσει ενισχυτές που λένε 100watt και νομίζεις οτι είναι 15 ή τουλάχιστον μέχρι εκεί παίζουν καθαρά.

Τεσπά μην κολλήσουμε περισσότερο εδώ,έχεις δίκιο, γιατί θα καταντήσουμε κουραστικοί.

 

Και vandergraaf,μην νομίζεις οτί έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη στον όρο "ακούω μουσική",θα το πω καλύτερα γιατί δεν μου αρέσουν και πολύ οι ορολογίες.Η ποιότητα για μένα είναι το πρώτο κριτήριο και μπορώ να καταντήσω σπαστικός όταν ακούω κάτι άσχημο ποιοτικά.Απλά έχουμε διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες μάλλον.Εγώ πχ έχω κάνει ένα καλό συμβιβασμό ανάμεσα στο ποιοτικό και πολύ δυνατό σύστημα με πολύ λογικά λεφτά.Μαζί με το stereo έχω συνδυάσει επίσης και το πολυκάναλο.

 

Όσο για τη αντιπρόταση θα σου στείλω pm. 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ με τα roister ακούω μουσική και περνάω tv-dvd και ότι αφορά media στο σαλόνι.Με την καμμία όπως είπατε δεν είναι hi end,απλά τότε που τα είχα πάρει είχαν λογική τιμή ως πρός την αποδοσούλα τους,είναι Ελληνικά και γουστάρω,και για την ηλικία μου και ...τη γειτονιά τα πάμε καλά.....πολύχρονος γάμος άνευ διαζυγίου θα έλεγα..

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 χρόνια αργότερα...

στο σαλονι jamo classic 6 L,R jamo επισης κεντρικο και 2 μικρα canton surround, δυστυχως δεν χωρουσαν τα b&w dm302 και τα πουλησα.

στο αλλο δωματιο (πες το studio) alesis monitor one mk2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλώστον  ;D

Και εγώ με crossoverless diy Fostex Fe-204.

Floorstanders τα δικά μου.

 

Το thread βέβαια είναι κοντά 3ετίας .........  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου