Προς το περιεχόμενο

Θελω να αγοράσω Case για τα πετάλια μου άλλα ποιο ??


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας , Θελω να αγοράσω ενα pedalboard αν το λέω σωστά ωστε να εχω τακτοποιημένα τα πετάλια μου , εντάξει δεν εχω και άπειρα πετάλια αλλα θελω την γνώμη σας να μην αγοράσω καμιά πατάτα , θα σας πώ τι ζητάω, καταρχήν αυτη την στιγμή Εχω ενα blues driver 2 , ενα boss ec , looper rc 30 , ενα crybabe , ενα delay δηλαδή το πολύ μιλάμε για 8 πετάλια με κόβω να καταλήξω , τα πετάλια δεν βγαίνουν εξω απο το σπίτι αλλα παίζω στο σαλόνι και θελω να τα εχω τακτοποιημένα πρέπει να γίνω ανθρωπος κάποτε.. , αξίζει να παω σε καποιο ακριβο case με βυσματα και τροφοδοτικά οπως ενα boss που είδα ή να πάω σε κανενα φθηνό και να αγοράσω μονος μου τροφοδοτικά κτλ , εχω δεί κατι ωραία stagg στο thomann αλλα δεν ξερω αν μπορέσω να αγοράσω λόγο capital δεν δοκίμασα , δεν βρήκα καποιο αλλο παρόμοιο νήμα γιαυτό ανοιξα το θέμα διαφορετικά να με συνχωρείτε.  O0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραία ειναι αλλα μονο για behringer πεταλακια  ???  διαφορετικά θα πρεπει να χαλασεις τα αφρολέ, σε αυτά τα λεφτά μπορώ να πάω στο boss που το δινει και ενα παιδί στις αγγελίες http://www.thomann.de/gr/boss_bcb60.htm μιας και παιζω με αρκετά boss , και σιγουρα ποιοτικά θα είναι καλύτερο απο το behringer και τα καλώδια , αυτά εχουν μαζί και τροφοδοτικό ή πρεπει να αγοράσω κατι σαν και αυτό http://www.thomann.de/gr/palmer_pwt_08.htm πως γίνεται η φάση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραία ειναι αλλα μονο για behringer πεταλακια  ???  διαφορετικά θα πρεπει να χαλασεις τα αφρολέξ.

  Και;  Με μια φαλτσετούλα τα κόβεις και βάζεις ότι θες. Σε αυτήν που είδα (και έπαιξα) είχε Boss, Mxr, ιδιοκατασκευές του, συν ένα wah και ένα volume pedal.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με την προυπόθεση να είναι μεγαλύτερο απο το behringer , πχ το boss εχω την εντυπωση οτι ειναι ποιο στενά οπωτε θα φαίνετε άσχημα, αφού θα τα δώσω που θα τα δώσω η διαφορά είναι μικρή εκτός και αν ειναι πολύ μεγαλύτερη απο την boss που μάλλον είναι αλλα η boss εχει πολύ καλύτερα καλώδια αν δεν κάνω λάθος, δεν νομιζω να είναι αμελητέο το ποσό των καλωδίων, δεν ξέρω δεν την εμπιστευομαι την behringer καθόλου όμως δεν ξερω γιατί πάντα προβλήματα ειχα  με αυτην την μάρκα.. πες οτι ειμαι κολλημένος αλλα κάπου πιστευω καπου εχει λάκο τι να πώ..  αν και φαινετε καλή  να σου πώ την αλλήθεια , το ιδιο καλή με την boss

 

Αλλα τώρα που το σκέφτομαι .. γιατί οχι ενα pedal train με ενα τροφοδοτικό αφου δεν θα βγαίνει απο το σπίτι?

κατι τετοιο πχ http://www.thomann.de/gr/pedaltrain_classic_jr_sc.htm + http://www.thomann.de/gr/palmer_pwt_08.htm πως σου φαίνετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά το παρελθόν είχα την boss bcb60, καλή ποιότητα κατασκευής αλλά ακριβή γι' αυτά που προςφέρει κ δυστυχώς σε περιορίζει πάρα πολύ ως προς το μέγεθος των πεταλιών που θα βάλεις μέσα. Αποτέλεσμα: την πούλησα μέσα σε 2 μήνες από ημέρα αγοράς.

 

Ερχόμαστε στο πασίγνωστο ikea pedalboard ή οποιουδήποτε άλλου υλικού για diy. Έχω φτιάξει μερικά τέτοια ξύλινα κ σκεφτόμουν κ να φτιάξω από dexion. Το θετικό τους είναι ότι τα φτιάχνεις πάμφθηνα κ σε ότι διάστασεις θέλεις. Το μεγάλο τους αρνητικό για εμένα είναι η πολύ δύσκολη εξεύρεση κατάλληλης θήκης μεταφοράς. Όπου κ αν έψαξα στο νετ κ έψαξα αρκετά, κανένας δεν πρότεινε μια αξιόπιστη κ οικονομική λύση μιας κ γι' αυτό επιλέξαμε το diy.

 

Μετά απ' αυτά κατέληξα σε rockboard pedalboard, που απ' ότι είδα είναι αντίγραφα των πιο ακριβών pedaltrain με λίγο διαφορετικές διαστάσεις. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, μικρό βάρος με θήκες μεταφοράς, mounting brackets για powerbricks αν χρησιμοποιείς κ γενικά εμένα μου άφηνει μια πολύ στιβαρή αίσθηση ως προς την κατασκευή.

 

Αυτές είναι οι προσωπικές εμπειρίες κ τα προβλήματα/θετικά που αντιμετώπισα στην αναζήτηση pedalboard και που τελικά κατέληξα στην σχετικά ακριβή λύση του rockboard.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αυτη την κοπια θα εισαι μια χαρα

 

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_spaceship_40.htm

 

παιρνεις και το all time classic

 

http://www.thomann.de/gr/visual_sound_vs_1_spot_combo_pack.htm

 

& καθαρισες

 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σας ευχαριστώ πολύ παιδιά μαλλον θα καταλήξω σε αυτό το train που πρότεινε ο superfunk !!!  μήπως θα είχατε να μου προτείνατε και ενα καλό τροφοδοτικό περίπου στα 50 ευρώ για να έχω τακτοποιημένα και τα ρεύματα για να είμαστε ωραίοι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου