Προς το περιεχόμενο

Homeless Art - Για τους λάτρεις του prog


ore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάιστα. 8)

Λοιπον, ειστε ωραιοι. Μου αρεσε πιο πολυ το δευτερο κομματι. Το Zapparakatranemia θα το προτιμουσα πολυ πιο μικρο. Imo, μετα τα 4 πρωτα λεπτα υπαρχει κινδυνος να πατησει καποιος το Stop. Κατα τα αλλα μια χαρα σας κοβω. Ωραιο και το MOXF.  :-*

Το να σας προτεινω να αγορασετε και ενα Hammond θα ηταν μαλλον υπερβολικο στην εποχη που ζουμε, αλλα...παντα υπαρχει χωρος για ενα Hammond, ειδικα σε ProgRock σχηματα.

Πεστε μας και τι επιρροες εχετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστούμε!Επιρροες τα συνηθισμένα Ζαππα,Κινγκ Γκριμσον,Αλ ντι Μέολα,Μαχανισβου Ορκεστρα κτλ.Το MOXF8 πραγματικά είναι διαμάντι όχι μόνο σαν engine,αλλά και σαν βαρυκεντρισμένο κλαβιέ,ιδανικό για πιανιστικό παίξιμο.Παρ όλα αυτά θέλει πολύ πολύ ψάξιμο όχι τόσο στους ήχους που με καλύπτει σε μεγάλο ποσοστό με τους έτοιμους,αλλά περισσότερο στο γενικό EQ που ανάλογα το είδος και τη μπάντα που παίζεις πρέπει να επιλέξεις σε ποιά περιοχή συχνοτικά πρέπει να ακουστείς.Και φυσικά στέρεο γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα,αν και έχω πειραματιστεί επιτυχώς σε ενισχυτές κιθάρας.Τεσπα γενικά πειραματιζόμαστε και μουσικά αλλά και ηχητικά και το καλοκαίρι λογικά θα κυκλοφορήσουμε την πρώτη μας δουλειά με 5 κομμάτια(περίπου μία ώρα ;D)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά εσείς τα 4/4 δεν τά'χετε ακουστά; ::) ;D  Μπράβο παιδιά πολύ καλοί, αν και όντως η διάρκεια των κομματιών κάποια στιγμή κουράζει, τι prog όμως θα ήταν τότε......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιρροες τα συνηθισμένα Ζαππα,Κινγκ Γκριμσον,Αλ ντι Μέολα,ΜαχαBισΝου Ορκεστρα κτλ.

JazzRock/Fusion/Prog μονοπατια δηλαδη. Ευγε. 8)

 

Παρ όλα αυτά θέλει πολύ πολύ ψάξιμο όχι τόσο στους ήχους που με καλύπτει σε μεγάλο ποσοστό με τους έτοιμους,αλλά περισσότερο στο γενικό EQ που ανάλογα το είδος και τη μπάντα που παίζεις πρέπει να επιλέξεις σε ποιά περιοχή συχνοτικά πρέπει να ακουστείς.
Θα σου ελεγα να μη πολυπειραζεις το Master EQ, γιατι αν δεν θυμασαι τα default settings μετα μπορεις να τα επαναφερεις μονο με reset του οργανου. Καλυτερα να παιζεις με το EQ του καθε ηχου που χρησιμοποιεις σε καθε live ξεχωριστα, γιατι το Master EQ επηρεαζει ολους τους ηχους, και φυσικα ολοι οι ηχοι δεν ειναι το ιδιο. Σε περιπτωση που "χαθεις" παντως, τα default settings του Master EQ ειναι τα παρακατω.

 

MOXF_Master_EQ_default_settings.png

 

Και φυσικά στέρεο γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα,αν και έχω πειραματιστεί επιτυχώς σε ενισχυτές κιθάρας.
Οι ενισχυτες κιθαρας ειναι ακαταλληλοι για synths/πληκτροφορα. Εκτος κι αν θες να αλλαξεις τον ηχο καποιου Hammond/Rhodes κλπ (οπως εκανε για παραδειγμα ο Jon Lord με το Hammond του συνδεοντας το σε ena Marshall amp) οι ενισχυτες κιθαρας γενικα δεν μπορουν να αποδωσουν σωστα τον ηχο των synths.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου