Προς το περιεχόμενο

Συχνοτητες εκουαλαιζερ για φτιαξιμο φωνης


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα...Να ρωτησω κατι, που μπορει να ειναι σχετικο για καθε κομματι αλλα  σιγουρα υπαρχουν 2-3 συχνοτητες που πειραματιζομαστε με το EQ  για να φτιαξουμε το καναλι της φωνης.Ποιες ειναι οι συχνοτητες κατα τη γνωμη σας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα!

 

Σίγουρα θες low cut γύρω στα 80Hz ώστε να αποφύγεις πράγματα τα οποία υπάρχουν απο εκεί και κάτω και δεν τα χρειάζεσαι. Έπειτα κόβεις στα 250-300Hz η οποία είναι μια προβληματική περιοχή ούτως ή άλλως. Εάν έχεις πρόβλημα με τα "σ", "ς" χρησιμοποιείς DeEsser απο εκεί και πέρα να θες η φωνή σου να έχει μια γυαλάδα και να ξεχωρίζει στην μίξη boostάρεις 1-2 dB απο τα 10-12kHz και μετά! Αυτά πάνω κάτω. Εξαρτάται και απο το πώς έχει ηχογραφηθεί η φωνή και τί έχει περάσει μέσα στο μικρόφωνο της. Είναι κάποιες πολύ γενικές συμβουλές η οποίες δουλεύουν πολύ καλά. Εξαρτάται βέβαια και απο το τί θέλεις να πετύχεις!

 

Ελπίζω να βοήθησα! Καλή συνέχεια!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου