cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Δε μαγεις,για να γουσταρουμε παιζουμε κι ας μην παιξουμε ποτε ετσι καλα. Λίγο γυμναστήριο, hairdressing (λαίμαι τώρα,,, ::) ;D), manager κι είσαι έτοιμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 hairdressing (λαίμαι τώρα,,, ::) ;D), Σα δε ντρεπεσαι μαλλια. :-* :-* Το αποκατω αδερφε μου μαλουρα/μουσια με στοιχειωνε απο τα 17. Το ιδιο συμβαινει ακομα και τωρα,ανωριμοτητα το λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Το αποκατω αδερφε μου μαλουρα/μουσια με στοιχειωνε απο τα 17. Δεν ξέρω γιατί (αλήθεια...) αλλά μου θυμίζει σφόδρα το "the thrill is gone"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω γιατί (αλήθεια...) αλλά μου θυμίζει σφόδρα το "the thrill is gone"... Μεγαλη επιτυχια της εποχης απο τον πρωτο του δισκο(MTV και τετοια το εβαζαν),το ιδιο και το αποκατω-εισαι μικρος και δεν τα προλαβες. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Γιώργο εσύ είσαι με την ακουστική; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συγχώρα με, από τσίπουρα είμαι..... :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Γιώργο εσύ είσαι με την ακουστική; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συγχώρα με, από τσίπουρα είμαι..... :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-* A να χαθεις! ;D ;D ;D ;D ;D Κι ομως ετσι ηταν το μαλλακι πριν καμια 30αρια χρονια,σαν του αποπανω στο βιντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Τι έβαλες τώρα, έγραψες....ένα από τα αγαπημένα μου άσματα,,,, άντε κι ένα "νυχτερινό¨από μένα...[pre] [/pre] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλο βραδυ Φωταρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Καληνύχτα Γιώργο.....! Κάπως ακούγονται όλα αυτά. αλλά δεν γαμείς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Καληνύχτα Γιώργο.....! Κάπως ακούγονται όλα αυτά. αλλά δεν γαμείς.... Λες να μας παρεξηγησουν? Μεταξυ ανδρων δεν υπαρχει παρεξηγα. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις