Προς το περιεχόμενο

Ευγε Gibson!


Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι "λάσπη" οι κιθάρες που έγραψε ο Jimy Page στους Zeppelin?

 

οχι βεβαια ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ,οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!(ειδικα στα 2 πρωτα αλμπουμ που ειναι telecaster )

 

:lol: :lol: :lol: :lol:

 

taq εδω θα ακουσεις ενα τυπικο "γκασμα" των Ρ90

 

 

:lol: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 39
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλημέρα Νίκ. ΟΚ καλή η τζάζ αλλά εγώ ακούω και άλλα εκτός από αυτά ... αφού ξέρεις ότι :

προτιμώ ΑΥΤΟ

 

http://www.youtube.com/watch?v=p_wSAKoaN2I

 

ή αν είναι κάτι από Page και με 2πλό ταυρί δε με πειράζει :

 

http://www.youtube.com/watch?v=3L62eNpquWM

 

ή ακόμα καλύτερα από Lizzy

 

 

ή ακόμα και αυτό (τι ΗΧΟΣ!!!!)

 

http://www.youtube.com/watch?v=HNUcNbUTNxM

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τους βαρήκοους και στερούμενους γούστου: :P :lol: :lol: :lol:

 

Ερασιτεχνικό βιντεάκι, που δείχνει πάντως πολύ παραστατικά πως ακούγονται καλοί P-90 σε καλή κιθάρα και με καλούς ενισχυτές/πετάλια.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα Βασίλη , σόρρυ μαν, αλλά το γούστο μου σε μονούς είναι σε κάτι ....τέτοιο:

 

 

και όχι σε P90 (οι οποίοι εντάξει οκ είναι, αλλά ποτέ δεν με έκαναν να τους προσέξω ιδιαίτερα, και ξέρω καλά ότι δεν χάνω και τίποτε. στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά είτε καλά είτε κακά) Σε τελική ανάλυση ροκ - μπλούζ - χαρντ ροκ ακούσματα έχω και αυτά θέλω να παίζω. Και απλά αν είναι να πάω σε μονούς (που είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ για Κ Α Π Ο Ι Α πράγματα και όχι για όλα, προτιμώ ένα κάρο καλούς μαγνήτες και όχι P90) Το γούστο δεν είναι απαραίτητα και κάθετη διαφωνία! :wink:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα Βασίλη ' date=' σόρρυ μαν, αλλά το γούστο μου σε μονούς είναι σε κάτι ....τέτοιο:

 

 

και όχι σε P90 (οι οποίοι εντάξει οκ είναι, αλλά ποτέ δεν με έκαναν να τους προσέξω ιδιαίτερα, και ξέρω καλά ότι δεν χάνω και τίποτε. στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά είτε καλά είτε κακά) Σε τελική ανάλυση ροκ - μπλούζ - χαρντ ροκ ακούσματα έχω και αυτά θέλω να παίζω. Και απλά αν είναι να πάω σε μονούς (που είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ για Κ Α Π Ο Ι Α πράγματα και όχι για όλα, προτιμώ ένα κάρο καλούς μαγνήτες και όχι P90) Το γούστο δεν είναι απαραίτητα και κάθετη διαφωνία! :wink:[/quote']

 

Μα... εδώ ακριβώς είναι το λάθος σου, ποιος μίλησε για διάκριση μονών/διπλών?

 

Εγώ απλά είπα ότι προτιμώ (και δεν είμαι ο μόνος BY FAR!) τον ήχο των P90, σε κιθάρες τέτοιου τύπου, και ειδικά μάλιστα στη θέση neck, από τους διπλούς. Το ότι είναι μονοί μαγνήτες (actually, οι original P-90 έχουν 2 alnico bars, or 'a double dose of alnico' που λέει ο Kinman! :P ), είναι κατασκευαστική λεπτομέρεια, η οποία για ποιο λόγο θα έπρεπε να με ενδιαφέρει ως μουσικό;

 

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που υπάρχουν humbuckers είναι αυτό που λέει το όνομά τους. Για να μην έχουμε θόρυβο. Αλλιώς να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα είχαν καν εφευρεθεί. :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασίλη, απλά κάποια πράγματα ΔΕΝ ακούγονται ωραία με μονούς, ΟΤΙ και να βάλεις πάνω στην κιθάρα/ενισχυτή/fx chain! Μιλάω κυρίως για πιό σκληρά είδη μουσικής!

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασίλη' date=' απλά κάποια πράγματα ΔΕΝ ακούγονται ωραία με διπλούς, ΟΤΙ και να βάλεις πάνω στην κιθάρα/ενισχυτή/fx chain! Μιλάω κυρίως για πιό σκληρά είδη μουσικής![/quote']

 

Δεν διαφωνώ... αυτό που έγραψα παραπάνω ισχύει πάντως, δεν έφτιαξε ο Seth τους humbuckers με σκοπό να μπορούμε εμείς να... παίζουμε μέταλ! :P :lol: :lol:

 

Για την ιστορία, έχω 3 κιθάρες με humbuckers, οι δύο αποκλειστικά με τέτοιους (ευτυχώς καμμία απ'αυτές G****n :P :lol: :lol: :lol: :lol: )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8O 8O 8O , ρε Βασίλη και η λάσπη με το μέλι τι ήταν? διάκριση ρινόκερου και μπολτόζας? Δηλαδή χωρίς hambuckers πέρα από το θόρυβο θα παίρναμε και τον ΙΔΙΟ ΟΓΚΟ σήματος και από τους μονούς? Μπορεί να εφευρέθηκαν για το λόγο αυτό αλλά έχουν για καποια ΕΙΔΗ μουσικής επιπλέον πλεονεκτήματα.... αυτό λέω, μόνο αυτό.

Εν το μεταξύ ρε συ συγνώμη αν παρανόησα κάτι... και δεν κατάλαβα καλά.... αλλά νομίζω ότι προτιμάτε με τον Νίκ που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ τις Gibson με ΜΟΝΟ (η οποία όντως είναι ΣΧΟΛΗ, αλλά ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ είναι οι διπλοί στην Gibson και οι μονοί εμφανίζονται ώς κάτι πιό ιδιαίτερο στον ήχο της Gibson από το 57 και μετά, κάτι που νομίζω ότι ισχύει... άσε η Les Paul ποιούς "φόρεσε" πρώτα, το θέμα είναι πως εξελίχθηκε και παρέμεινε για 50 χρόναι ΙΔΙΑ! άλλωστε αυτό είπα και πιό πάνω ότι δηλαδή οι περισσότεροι κιθαρίστες ροκ κτλ κτλ όταν έπαιξαν με Gibson ΕΠΕΛΕΞΑΝ μοντέλο με ΔΙΠΛΟΥΣ, για συγκεκριμμένους λόγους δικούς τους, και σε καμία περίπτωση δεν "ακούστηκαν" μάπα - λάσπη - χάλια ή όπως αλλιώς)

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8O 8O 8O ' date=' ρε Βασίλη και η λάσπη με το μέλι τι ήταν? διάκριση ρινόκερου και μπολτόζας? Δηλαδή χωρίς hambuckers πέρα από το θόρυβο θα παίρναμε και τον ΙΔΙΟ ΟΓΚΟ σήματος και από τους μονούς? Μπορεί να εφευρέθηκαν για το λόγο αυτό αλλά έχουν για καποια ΕΙΔΗ μουσικής επιπλέον πλεονεκτήματα.... αυτό λέω, μόνο αυτό.

Εν το μεταξύ ρε συ συγνώμη αν παρανόησα κάτι... και δεν κατάλαβα καλά.... αλλά νομίζω ότι προτιμάτε με τον Νίκ τις Gibson με ΜΟΝΟ (η οποία όντως είναι ΣΧΟΛΗ, αλλά ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ είναι οι διπλοί στην Gibson και οι μονοί εμφανίζονται ώς κάτι πιό ιδιαίτερο στον ήχο της Gibson από το 57 και μετά, κάτι που νομίζω ότι ισχύει... άσε η Les Paul ποιούς "φόρεσε" πρώτα, το θέμα είναι πως εξελίχθηκε και παρέμεινε για 50 χρόναι ΙΔΙΑ! άλλωστε αυτό είπα και πιό πάνω ότι δηλαδή οι περισσότεροι κιθαρίστες ροκ κτλ κτλ όταν έπαιξαν με Gibson ΕΠΕΛΕΞΑΝ μοντέλο με ΔΙΠΛΟΥΣ, για συγκεκριμμένους λόγους δικούς τους, και σε καμία περίπτωση δεν "ακούστηκαν" μάπα - λάσπη - χάλια ή όπως αλλιώς)[/quote']

 

:roll: :roll: :roll:

 

Έχεις αρχίσει και μου θυμίζεις... κάποιον άλλον.

 

Το νου σου. :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως αν προσπαθήσεις να πάρεις μεγαλύτερο output από μονούς π.χ. overwound κλπ κλπ ο ήχος γίνεται ψιλοχάλια! Όπως και το αντίθετο, να έχεις διπλούς με έξοδο σχεδόν ... μονοπήνιων (όπως αυτοί οι άθλιοι που φόραγαν παλιότερα κινεζοκορεάτικα κιθαρόνια! )!

Έκαστος στο είδος του παιδάκια!

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου