Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2018 Τι λέτε άτομα λοιπόν; Εχουμε όρεξη να βγούμε για ζύθο; Μου 'λειψε η παρέα για άκακη μπουρδολογία μέσα στην καντίφλα της αποξενωτικής Αθήνας. Για ρίξτε καμια ιδέα μπας και τα πούμε. Δις γουίκ ορ νεξτ? Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2018 Τι λέτε άτομα λοιπόν; Εχουμε όρεξη να βγούμε για ζύθο; Μου 'λειψε η παρέα για άκακη μπουρδολογία μέσα στην καντίφλα της αποξενωτικής Αθήνας. Για ρίξτε καμια ιδέα μπας και τα πούμε. Δις γουίκ ορ νεξτ? Λετς γκο του σοσιαλαϊζ γουιθ εατσοδερ. Εντ ιφ γιου γουαντ αη γουιλ τελ γιου αμπαουτ δε βερτσιους οφ κομμουνισμ, του σόου γιου δε προπερ γουαη του προσπεριτι. Χαχαχαχσχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Πέσαμε σε φάση Π.Π. ποδοσφαίρου... μόλις το συνειδητοποίησα. Αν εξαιρέσεις την Πέμπτη (μεθαύριο) τα πάντα είναι μπλοκαρισμένα απο αγώνες στις 9 κάθε βράδυ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 αν το κάνατε κατα τέλος Ιούνη ίσως σας έβλεπα... (σορρυ δεν ξέρω τίποτα περισσότερο από τελος Ιούνη στο περίπου) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Αν το κάνετε προς παραλία μεριά o.k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Να πΓιουμε ζυθο θελαμε μα κυπελλο παγκοσμιο ελαχε εις τον δρομο μας και οχι δεν ειναι κοσμιο Τη μπαλλα να αφησουμε να παμε για πουρναρια δεν γινεται μωρε παιδια θα σπασουν τα δοκαρια Σαν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ θα ειμαστε που σΧισαν το μνημονιο ολοι μαζι μας θα γελαν οχι δεν ειναι κοσμιο οι αλλοι θα χορευουνε στο Συνταγμα ΛΑΜΠΑΝΤΑ και εμεις με μπυρες χλιαρες θα τρωμε φασολαδα και απ'τα πολλα αερΓια θα αναψουν οι πωποι μας και απ'το πορδοκλανιδι μας θα σβησει το κερι μας ας το σκεφτουμε ρε παιδια ειναι βαρια ξεφτιλα της ΕΡΤ τα ματς να χασουμε για μια WEISS μπυρα προτεινω τωρα δα παιδια ευθυς να οργανωθουμε και το παγκοΖμιο κυπελλο στο ΝΟΙΖ να το δουμε αιτουμαι αναμεταδοση απο αΦτο το σαϊτ να δουμε ολα τα μΠεναλντι και ολα τα οφσαϊτ και αν ρομπες γινουμε παιδια σαν Συριζαιοι πολιτες τουλαχιστον δεν θα'μαστε εμεις κοινοι αλητες γιατι μοναχα αληταρας μπορει εσυ να εισαι αν στην TV εχει ΜΟΥΝΤΙΑΛ και εσυ μπυρα αιτησαι ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 αν το κάνατε κατα τέλος Ιούνη ίσως σας έβλεπα... (σορρυ δεν ξέρω τίποτα περισσότερο από τελος Ιούνη στο περίπου) Μήπως να κάναμε εμείς οι βορειοελλαδίτες δικιά μας μπυροποσία (έως και χαμομηλοποσία για τους μεγαλύτερους...... :laugh: ;D), ας πούμε αρχές Ιουλίου; Λέω εγώ τώρα... Mustafank σού'χω μαζεμένα και Dimsonic έχω απορίες για τις λούπες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Οποτε θες κερναω τσαγακι... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Οποτε θες κερναω τσαγακι... Όπως έχω ξαναγράψει, από μπλε Johnny και πάνω... :laugh: Χωρίς πλάκα τώρα (αν και δεν έκανα πλάκα όσον αφορά το Johnny....), αρχές Ιούλη να μαζευτούμε σε κάποια μπυραρία εκεί στα λαδάδικα που έχει πολλές να τα πούμε. Εννοείτε όσοι είστε από Θεσ/νίκη και περίχωρα δώστε παρόν εδώ για την συνάντηση. Άντε γιατί βαρέθηκα να βλέπω φωτός και βίντεο από μπυροποσίες Αθηναίων και λοιπών...... :laugh: ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2018 Σόρρυ δεν ειμαι του ποτου. Κοινώς ξενέρωτος. Πεμπτη νωρις απογευμα θα περασω απο Χαλκηδονα. Αν θες λοξοδρομω για λιγο ετσι για ενα γεια. Ιουλη μεσα. Κατσε να βρω τον μουσταφα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση