Nick Silver Pickups Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2019 Αργύρη πολλά μπράβο κι απο μένα! Αναμένουμε τα ηχητικά δείγματα! Την καλημέρα μου σε όλους... www.silverpickups.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2019 26 minutes ago, Nick Silver Pickups said: Αργύρη πολλά μπράβο κι απο μένα! Αναμένουμε τα ηχητικά δείγματα! Την καλημέρα μου σε όλους... Νικ καλημέρα!! Φοβερή κατασκευή οι μαγνήτες σου! Ωραίος ήχος, γεμάτος, με λεπτομέρεια. 50´s ηχόχρωμα, χωρίς υπερβολικά μεσαία, αλλά με τον Gibson χαρακτήρα αναλλοίωτο. Κρύσταλλο τα καθαρά χωρίς να φορτώνουν, με γεμάτη απόκριση στα γκάζια! Εύγε!! Aν προσθέσει κανείς και το εξαιρετικό hardware του Χάρη, μπορούμε να πούμε ότι θα έχουμε ένα ποιοτικό όργανο made in Greece! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nick Silver Pickups Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2019 Σ"ευχαριστω πολυ Αργυρη για τα καλα σου λογια! Αυτος ηταν ο χαρακτηρας που ηθελα να δωσω οταν τους σχεδιαζα και χαιρομαι πολυ που σου αρεσει! Για τις γεφυρες του Χαρη μονο καλα λογια μπορω να πω απο προσωπικη εμπειρια στις κιθαρες μου και σε πελατων που τις τοποθετησα. Αντε, καλοπαιγμενη και περιμενουμε ενα μικρο δειγμα οταν μπορεσεις. www.silverpickups.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μικρή πρόοδος, διάλεξα ταστιέρα και πλάνισα στα 5.5 χιλιοστά με το Safe T planner. Επειδή θέλω να προσθέσω ένα ebony stripe στην κατασκευή αποφάσισα το πάνω μέρος του board, αντί να το μετατρέψω σε ροκανίδι, να το κόψω με το Ιαπωνικό Kataba για να χρησιμοποιήσω όσο περισσότερο έβενο μπορω. Επεξεργασμένο 16 Απριλίου 2019 από argytar 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ας ξεκινήσω να κόβω τάστα για τη φαντασμαγορική cream bound - block inlaid ταστιερα του Pimp. Καλές Γιορτές σε όλους! Επεξεργασμένο 22 Απριλίου 2019 από argytar 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Οσο πιο μικρα τα βηματα, τοσο πιο ευτυχη σε κανει ο προορισμος. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 22 minutes ago, gkourmoul1 said: Οσο πιο μικρα τα βηματα, τοσο πιο ευτυχη σε κανει ο προορισμος. Θα συμφωνήσω!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Ακρως αξιοζηλευτο αυτο που κανεις. Εαν ειχες την δυνατοτητα να δημιουργεις κιθαρες στο υψηλοτατο επιπεδο, ή να παιζεις κιθαρα στο υψηλοτατο επιπεδο, τι θα διαλεγες? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Νομίζω ότι και στα δύο παίρνεις τον χρόνο που αφιερώνεις... Οπότε είμαι μέτριος και στα δύο. ΑΛΛΑ, αν έπρεπε να διαλέξω θα προτιμούσα το παίξιμο γιατί βάζω τη μουσική ως αγαθό πιο πάνω από τις κατασκευές. Με λίγα λίγια αν ο Πνοή και Νύξη μου τις φτιάχνει εγώ θα μελετάω παίζοντας τες και ας μην ξαναπιάσω σκαρπέλο... Λέμε τωρα.. 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έγινε το routing της περιφέρειας της ταστιέρας. Τώρα θέλω να δω σε τι μέγεθος θα κόψω τα όστρακα για τα blocks. Μιας και μιλάμε για custom όργανο αποφάσισα να έχει 22 τάστα με πολύ μικρό overhang. Στο μανίκι θα δώσω περίπου μία μοίρα κλίση. θα γίνει κρεμ binding με μαύρη μπορντούρα προς τα κάτω από το ίδιο το ξύλο της ταστιέρας. Με λίγα λόγια θα αφήσω να φαίνεται ένα μικρό κομμάτι από τον έβενο στη βάση της ταστιέρας για να διαχωρίζεται από το flame maple του μανικιού. Το είχα κάνει και στο παρελθόν και είχε δείξει πολύ όμορφο. Radius στο fretboard θα γίνει στις 16”. Πρώτα από όλα γιατί είναι πιο εύκολο, δεύτερον διότι η γέφυρα Halon μπορεί να το υποστηρίξει, τρίτον είναι η πρώτη φορά που κάνω block inlays και δεν θέλω άσχημες εκπλήξεις, τέταρτον το έχω ήδη δοκιμάσει στην Gretsch-o-tele “Danae” και έπαιζε super, παίζει μάλιστα να αντιγράψω το R58 προφίλ εκείνης της κιθάρας. αυτά.... προς το παρόν. Επεξεργασμένο 23 Απριλίου 2019 από argytar 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση