Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio Problema


nathanlyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω έναν Vaio laptop. Η οθόνη πότε ανοίγει - πότε δεν ανοίγει! Ξέρει κανείς κάτι;;; Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει;; Γίνεται ιός να κάνει κάτι τέτοιο;;; Έχω συνδέσει και άλλη, εξώτερική οθόνη αλλά δεν ανοίγει! Μου είπαν ότι πρέπει να πάει στο Βέλγιο για να φτιαχτεί γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

www.myspace.com/nathanlyk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχεις ούτε ιό, ούτε βακτήριο! Αλλαγή κάρτα γραφικών θέλεις κατά 99% αφού δεν παίζει ούτε η εξωτερική οθόνη. Το παθαίνουν αρκετά laptops, ειδικά τελευταία το ακούω συχνά.

 

Αντιπροσωπεία υπάρχει (Sony Hellas) αλλά το σέρβις όντως γίνεται στο εξωτερικό, δεν ξέρω συγκεκριμένα χώρα. Αν έχεις εγγύηση δεν το σκέφτεσαι καθόλου και το πας με ελαφρά πηδηματάκια. Αν όχι, τα ξαναλέμε...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίρνεις τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη για vaio (παλιότερα υπήρχε μόνο μία κεντρική τέτοια υπηρεσία στο Βέλγιο, από πέρσυ έβαλαν και στην Ελλάδα) και τους λες το πρόβλημά σου. Κατά πάσα πιθανότητα θα μιλήσεις με έναν άσχετο υπεύθυνο (ούτε καν τεχνικό), που θα σου δώσει διάφορες άκυρες συμβουλές (ό,τι τους έχουν πει να λένε, βασικά), όπως... "αναβάθμιση του bios έκανες? κάνε και ξαναπάρε μας". Ε εσύ θα τους πεις ότι τα έκανες όλα αυτά για να μη χάνεις το χρόνο σου. Στην τελική, θα σου στείλουν courier (dhl αν θυμάμαι καλά) για να παραλάβει το λάπτοπ, να το στείλει Βέλγιο και μέσα σε 10 μέρες θα το έχεις πίσω με τον ίδιο τρόπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβώς!

Δυστυχώς, αν και τα Sony Vaio, διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά, πολλές φορές γίνεσαι "κολλητός" με διάφορους τεχνικούς στο Βέλγιο. Πρίν 1,5 χρόνο μάλιστα το ΄'εστελνες ο ίδιος, αν και αναλάμβαναν τα έξοδα εκείνοι. Βέβαια υπήρχε και η θετική πλευρά.. εξασκούσες τα Αγγλικά σου σε ειδική ορολογία :lol: :lol: :lol: :lol: .... ε, οι αντιπρόσωποι καμιά φορά είναι για γέλια και για κλάματα....

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αντιπροσωπεία της Sony xρεώνει και το ... τηλεφωνικό sex μαζί τους παιδάκια. Μιλάμε για πολύ ευραίους! Δεν ξέρω αν το έχουν κόψει τώρα τελευταία αλλά όταν τους χρειάστηκα πρίν 5-6 μήνες για το λάπτοπ ενός πελάτη, μου ρίξανε το... παρασύνθημα στο τηλεφωνικό σύστημά τους να έχω πρόχειρη την πιστωτική μου κάρτα (!) για πιθανή χρέωση!!! ΕΛΕΟΣ!!! Ευτυχώς δεν χρειάστηκε... :roll:

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχει λήξει η εγγύησή σου, τότε ρώτα αρχικά στο ελληνικό "helpdesk" πόσο θα κοστίσει η όλη διαδικασία αποστολής και service στα επίσημα της sony στο εξωτερικό. Τώρα για πλαίσιο κλπ που λες, δεν ξέρω αν μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους επισκευές. Ρώτα πάντως, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

¶σχετο αλλά γίατί έβαλες το θέμα στο περί ανέμων...;

 

Computers: Θέματα σχετικά με κάρτες ήχου' date=' και software.[/quote']

 

Όσα θέματα υπολογιστών είναι άσχετα με τη μουσική μεταφέρονται στο "Ανέμων και Υδάτων". Υπάρχουν ειδικευμένα fora που ασχολούνται με υπολογιστές.

 

 

Εκ της διαχειρίσεως,

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου