vagelism Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ειπαμε να εχουμε 2-3 "διαστροφες" αλλα εσυ με τοση ξυνιλα σε τοσες μεγαλες μπαντες, σε βλεπω χιπστερ με τσαντουλα και τσιγκελωτο μουστακι και να ξεπερνας και τον dim. αυτος εφτασε μεχρι το 75...εγω βγαζω σπυρια κατω απο αυτο.{με 2-3 εξαιρεσεις} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) The Velvet Underground The Beach Boys The Stooges The Ramones Smokey Robinson And The Miracles Journey Kiss Iron Maiden The Who Def Leppard Pearl Jam REM etc etc... Επεξεργασμένο 9 Ιουνίου 2019 από fusionakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Εγώ περιμένω στη γωνία κανέναν να γράψει κανά Dire Straits ξέρω γω να γίνει το νόιζ καλοκαιρινό. 1 6 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, vagelism είπε Beatles Rolling Stones Sabbath Rush Lynyrd Skynyrd Jethro Tull Ελα βοηθαω κρατα αυτα ΥΓ Οι Iron Maiden δεν μπαινουν ετσι κι αλλιως, γιατι εχεις γραψει {πλεον} και το θεμα ειναι να μη τους γουσταραμε ποτε 12 λεπτά πριν, vagelism είπε αυτος εφτασε μεχρι το 75...εγω βγαζω σπυρια κατω απο αυτο.{με 2-3 εξαιρεσεις} Ααα καταλαβα, αυτος ειναι ο vintage ξυνος και εσυ ο modern. Αλληλοσυμπληρωνεστε. Επεξεργασμένο 9 Ιουνίου 2019 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 4 minutes ago, Jazzjoker said: Εγώ περιμένω στη γωνία κανέναν να γράψει κανά Dire Straits ξέρω γω να γίνει το νόιζ καλοκαιρινό. Είπαμε μεγαλες μπάντες,δεν μετράνε αυτοί. 3 2 1 Να αρχίσουνε τα όργανα παρακαλώ. Να πω και εγώ τα δικά μου,μόνο μην με φάτε. U2 Aerosmith Rolling Stones Να εξηγήσω βεβαίως,βεβαίως οτι θα ακούσω κομμάτια τους και θα μου αρέσουν αλλά δεν θα ψάξω να βάλω την μουσική τους. Είναι και άλλοι,έβαλα τις τρείς πρώτες που μου ήρθαν στο μυαλό. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, Nikos Aravanis είπε Να εξηγήσω βεβαίως,βεβαίως οτι θα ακούσω κομμάτια τους και θα μου αρέσουν αλλά δεν θα ψάξω να βάλω την μουσική τους. Είναι και άλλοι,έβαλα τις τρείς πρώτες που μου ήρθαν στο μυαλό. Ωραιος. Δατς δε σπιριτ. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) forgive me father for i have sinned KISS Tool Pearl Jam Bonus : Faith No more ακριβώς όπως στην περιγραφή . Έχω ακούσει και έχω βρει εξαιρετικά κάποια κομμάτια τους , αλλά συνολικά κλείνω προς το " δεν μ' αρέσουν και τόσο πολύ " Επεξεργασμένο 9 Ιουνίου 2019 από Rebel_Of_South "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 U2 REM Δεν μου 'ρχεται τώρα η τρίτη, λέτε να βάλω Dire Straits? 1 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Jethro Tull,Queen,Genesis,Yes, Eagles,Rush Επεξεργασμένο 9 Ιουνίου 2019 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, fusiongtr said: Δεν μου 'ρχεται τώρα η τρίτη, λέτε να βάλω Dire Straits? Μεγάλες μπάντες μόνο είπαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση