science Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Tι γνωριζετε και τι προτείνετε?? bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Τις είχα δοκιμάσει και τις 2 σε καταστήματα. Οπότε μην δώσεις και την τεράστια βαρύτητα στην γνώμη μου. Πάντως χαλαρά την lakewood θα έπερνα εγω...Απλά μου άρεσε περισσότερο ο ήχος της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 οποια σου αρεσει εσενα καλυτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
science Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω πολυ Ritchie καταρχην που απαντησες!Εγω δοκιμασα μονο την taylor!Μπορεις να μου προσδιορισεις λίγο τον ηχο της lakewood!Και γενικά τις διαφορέσ τους!Οποιος άλλος γνωρίζει κατι... bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω πολυ Ritchie καταρχην που απαντησες!Εγω δοκιμασα μονο την taylor!Μπορεις να μου προσδιορισεις λίγο τον ηχο της lakewood!Και γενικά τις διαφορέσ τους!Οποιος άλλος γνωρίζει κατι... μπορεις να πας να την ακουσεις! ο ηχος ειναι υποκειμενικος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω πολυ Ritchie καταρχην που απαντησες!Εγω δοκιμασα μονο την taylor!Μπορεις να μου προσδιορισεις λίγο τον ηχο της lakewood!Και γενικά τις διαφορέσ τους!Οποιος άλλος γνωρίζει κατι... μπορεις να πας να την ακουσεις! ο ηχος ειναι υποκειμενικος!!! Της lakewood ο ήχος μου φάνηκε πιο γλυκός και οτι κομπρέσαρε λιγότερο στο δυνατό παίξιμο... Αυτό μπορεί να είναι ελλάτωμα όμως για σένα...Απλά λέω αυτό που ζητάς...Την προσωπική μου γνώμη. Εσύ ξέρεις τι σαρέσει :wink: Επίσης μου κάθησε και καλύτερα στο παίξιμο αλλά αυτό ειναι θέμα συνήθειας, τρόπου παιξίματος και σεταρίσματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Τις είχα δοκιμάσει και τις 2 σε καταστήματα. Οπότε μην δώσεις και την τεράστια βαρύτητα στην γνώμη μου. Πάντως χαλαρά την lakewood θα έπερνα εγω...Απλά μου άρεσε περισσότερο ο ήχος της. +1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
science Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα αναμεσα στις ακολουθες κιθαρες:Τaylor 310ce,taylor 414,lakewood m-1,martin d-28!Τι προτεινετε??? bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 μην ψάχνεις απάντηση από τους άλλους, εμπιστεύσου τα δικά σου αυτιά. καλές αγορές :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
science Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Ειμαι απιστευτα μπερδενος!Δεν προκειται να αποφασισω! bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση