Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος από πετάλια


ex-bokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγαπητοί φίλοι.... χαιρετω.

Εχω το εξής setup : fender eric johnson car, gain star 15w, και με ενα one spot και τα πολλαπλά καλωδιάκια του τροφοδοτώ τα : boss tu2 tuner, crybaby classic wah(trye by passed and modified by jam), ibanez tube screamer,electroharmonix holy grail reverb και τελευταίο στη σειρά το boss dd6 delay.

Στο παρελθόν είχα μυστήριους θορύβους από τον ενισχυτή (φυσήματα, ραδιόφωνο ΑΜ κλπ.) τα οποία και έλυσα με furman ac conditioner.

Παρατηρώ ωστόσο ένα έντονο σφύριγμα όταν ενεργοποιώ ή το tubescreamer ή το wah(από την παραπάνω αλυσσίδα), τώρα τελεευταία το σφύριγμα ακούγεται και χωρίς να ενεργοποιήσω τα πετάλια.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει.... μήπως το tube screamer πρεπει να γίνει true bypass?....αλλά και το wah που το σένιαρα...σφυράει κι αυτό.

Κάποιος είπε ότι φταίει το καλώδιο προέκταση που συνδέω στο one spot για να ταίσω τα πετάλια και ότι χρειάζομαι λύση τύπου fuel tank trex.

Kάθε βοήθεια δεκτή......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βαλε μπαταριες στα πεταλια και δες αμα το προβλημα συνεχιζει.αν ναι τοτε το προβλημα ειναι στα πεταλια (δεν νομιζω να ειναι θεμα true bypass).

Practice cures most tone issues - John Suhr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου