Προς το περιεχόμενο

Τα "μαυρα" χρηματα των εξετασεων

ex-freemindgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εύχομαι μόνο, όταν με το καλό δώσω δίπλωμα σύνθεσης να μην πετύχω κανέναν εξεταστή που έχει διαβάσει το thread !!! 8O :twisted: :!:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 182
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φαντάζεσαι. να πεί σε μια φάση, αφήστε μας λίγο μόνους με τον κύριο. Κύριε tasso1978, εσύ δεν έγραφες σε μια ηλεκτρονικοφυλάδα, κατι για εμάς τους εξεταστές μαζί με την παρεούλα σου?

...εεΕΕ .. κοιτάχτε....

τι να κοιτάξουμε, ρε φίλε, θες να περασεις, ? Πές μου.

ε... εε. αν το αξίζω, αν έκανα οτι πρέπει.....

Χαχα, τί σημασία εχει αυτό αγορινα μου, αυτο αν θες να το έχεις , θα σου κοστίσει πιο ακριβά τωρα γιατι (ντριιννν,, ντριν......_ ) ναι, ποιο... ποιος... ..οο .εεντάξει .. εντάξει...)

Χλωμιασμένος ο εξεταστής.... τι ...τι έγινε κυριε..??

Τασο , καλο μου παιδί, γιατί δεν είπες οτι είσαι εκ μέρους του Κόκκινου Δράκου (Ο Ανθρωπος με την Μοναδική Λάμψη.) Περασες, πέρασες , και σε παρακαλώ. να ξεχάσεις ότι είπαμε, ε, λέμε και καμια μαλακία για το λιοντάρι.........

αντε πάλι καθάρισα για εσένα,

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Τελικα ηταν Χρηστος ή Χριστος? :P ( αμ που δεν γλυτωσατε απο μενα )

Απλα αποσυρθηκα απο το θεμα, γιατι απ'ο,τι βλεπω, σε μια μπανανια ζουμε και ενω δεν θελουμε την παρανομια, σκυβουμε για το καλο της και λεμε και ευχαριστω!

Παρακαλω λοιπον... :)

Αν καποιος φερει σε αυτοφορη διαδικασια τους εξεταστες και το ωδειο, λετε να παρει ποτε πτυχιο; Εγω λεω πως οχι, λογω της γκλικας...Αλλα αυτο ειπαμε ειναι αλλη συζητηση!

Menelaos, οταν λες πως "ενταξει, δεν το κανω για τη ψυχη της μανας μου, αλλα πρεπει να πληρωθουμε" και "σιγουρα πρεπει να γινουν πιο νομιμα τα πραγματα", υποννοεις πως προσπαθησες για να γινουν νομιμα.

Παρολαυτα σου λεω ξανα πως απο αυτους τους "επαγγελματιες" που δικαιολογουνται και κλαιγονται, κανεις μα κανεις δεν εστειλε μια υπευθυνη σημειωση στο υπουργειο εξηγωντας την κατασταση!

Και γιατι αυτο;

Μα γιατι αν το κανουν, θα πρεπει να επωμιστουν ενα επιδομα της "πεινας" ( εννοειται πως σε σχεση με τα 150Ε απο καθε μαθητη, οποιοδηποτε αλλο ποσο θα ειναι της πεινας ) και κοψιμο αποδειξης!

Εγω λεω λοιπον, αστους να κλαιγονται, γιατι καλα τρωνε ολοι και τα περιπ νευματικοτητας και πωλησης της γνωσης τα γραφουνσ τα παλια τους τα παπουτσια πριν ακομα εμφανιστει αυτο το thread!

Να σημειωθει,πως λεγοντας για 'καφε και τσιγαρα'(σαν την ταινια :lol: ),εννοουσα πως δεν ειναι δα και οικοδομη που σου βγαινει η μεση στο

κουβαλημα..Και μην πουλανε πνευμα καποιοι παρακαλω,δεν καιω κανενα καρβουνο.

Δεν διαφωνει κανεις στο να πληρωνεται οποιος παρεχει μια υπηρεσια,το θεμα

ειναι τι παιρνει και αν αυτο αντιστοιχει στην ψυχολογικη και σωματικη κουραση που υποκειται.

Γιατι ως γνωστον στην Ελλαδα δεν ισχυουν οι κανονες,αλλα οι εξαιρεσεις τους..Θα συμφωνησω (δυστυχως) με ολους τους συνομιλητες για

την τραγικη κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα(ποσο μαλλον σε αλλους,πιο σημαντικους τομεις οπως υγεια,παιδεια κτλ..)Τι να πω.Καλα κουραγια...

feel da FUNK blast

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου