Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη κιθάρα για εναλλακτικό ροκ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Tele μου αρέσει οπτικά και έχει και ακριβώς τους μαγνήτες που θέλω.Αλλά ακούω πολύ κόσμο να λέει ότι oι jaguar είναι γενικά καλύτερες κιθάρες...Η Τele είναι σίγουρα πιο μεγάλης γκάμας,αλλά οι jaguar πιο ταιριαστές με το εναλλακτικό...Αυτό

~Welcome To My Nightmare~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 115
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Η Tele μου αρέσει οπτικά και έχει και ακριβώς τους μαγνήτες που θέλω.

 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τι άλλο θες; :wink:

 

Αλλά ακούω πολύ κόσμο να λέει ότι oι jaguar είναι γενικά καλύτερες κιθάρες...

 

Σχετικά με τι; Αυτό δε λέει τίποτα.

 

 

...αλλά οι jaguar πιο ταιριαστές με το εναλλακτικό...Αυτό

 

Όχι απαραίτητα.

Ακόμα κι αν θες να συνδέσεις κιθάρα με είδος μουσικής (κάτι που όπως έγραψα παραπάνω δεν ισχύει στην συντριπτική πλειοψηφία), η Tele Custom 72 είναι αυτή που έχω βαρεθεί να βλέπω σε alternative συγκροτήματα.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιποοον ,δεν θα πω τι ειναι καλυτερο, ποια κιθαρα γαμαει κτλ... θα πω την γνωμη μου και αυτο που εκανα εγω και με αφησε απολυτα ικανοποιημενο.

Παρε μια jag. Εφοσον δεν μπορεις να παρεις αμερικανικη παρε μια ιαπωνεζα και εν καιρω αλλαξε μαγνητες και γεφυρα (βαλε αμερικανικα). Μετα, παρε εναν ενισχυτη fender pro jr η αν διαθετεις μερικα χρηματα παραπανω εναν Vox AC15. Τελος για εφφε παρε ενα JAM tube dreamer(drive), ενα JAM ripple (phaser), ενα fuzz factory (Zvex αν εχεις λεφτα αλλιως παλι JAM) ενα chorus Electro harmonix Small stone και ενα Wah. Μετα μπορεις να πεταξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator
Παλι θα γινω ο μαλακας του forum αλλα για το συγκεκριμενο ειδος παρε ενα κουπι και περασε του χορδες...

 

Takisdim, τους ειδικούς τιμητικούς τίτλους δεν μπορείς να τους επικαλείσαι από μόνος σου. Πρέπει -καρτερικά- να περιμένεις να σου αποδοθούν από την κοινότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιποοον ' date='δεν θα πω τι ειναι καλυτερο, ποια κιθαρα γαμαει κτλ... θα πω την γνωμη μου και αυτο που εκανα εγω και με αφησε απολυτα ικανοποιημενο.

Παρε μια jag. Εφοσον δεν μπορεις να παρεις αμερικανικη παρε μια ιαπωνεζα και εν καιρω αλλαξε μαγνητες και γεφυρα (βαλε αμερικανικα). Μετα, παρε εναν ενισχυτη fender pro jr η αν διαθετεις μερικα χρηματα παραπανω εναν Vox AC15. Τελος για εφφε παρε ενα JAM tube dreamer(drive), ενα JAM ripple (phaser), ενα fuzz factory (Zvex αν εχεις λεφτα αλλιως παλι JAM) ενα chorus Electro harmonix Small stone και ενα Wah. Μετα μπορεις να πεταξεις.[/quote']

 

thanx

~Welcome To My Nightmare~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια είναι κατά τη γνώμη σας?Όταν λέμε εναλλακτικό τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό είναι Red Hot Chilli Peppers' date='Muse,Placebo,βρετανική indie σκηνή(Oasis,Blur...) και δεν συμμαζεύεται.Σκοπεύω κάποια στιγμή να αγοράσω μια SG Standard από Gibson για να καλύψω όλα τα είδη.Μέχρι τότε τι προτείνετε?Από Fender κυρίως.Τις Jaguar,Mustang πως τις βλέπετε?Oι Epiphone LP είναι τελείως ασύμβατες με το είδος?Kάποια custom ίσως?[/i']

 

κοιτα και γω alternative παιζω αλλα παιζω και αλλα ειδη, θα παιρνα κατι σε jaguar στην περιπτωση σου που ταιριαζει και στο ειδος και ειναι και πολυ καλη και εμφανιασιακα super.παντως προσφατα πηρα και γω μια rockinger telecaster και ειναι απιστευτη,οτι πρεπει για την φαση μου.

γενικοτερα τιποτα δεν ειναι ασυμβατο φτανει να χεις και λιγο φαντασια αλλα και να μην το παρακανεις :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου