dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 δε μου λετε.... τι καριβώς θα κάνουμε στο κλαμπ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε δε μου λετε.... τι καριβώς θα κάνουμε στο κλαμπ? Θα μιλάμε για γύφτους, θα ακούμε γύφτους, θα μιλάμε για την γύφτικη τζαζ μουσική και τα γύφτικα όργανα. Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή? Εκτός κι αν θέλεις να πάρουμε κανένα Ντάτσουν να πουλάμε πατάτες και καρπούΖΑ στον δρόμο με ντουντούκα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 και χρειαζούμεθα κλαβ για να το κάμνομεν αυτό? ΟΚ... καρτελάκια θα έχουμε? καπελάκια, ένα κατι τίς να ξεχωρίζουμε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, dimsonic είπε ένα κατι τίς να ξεχωρίζουμε? Μουστάκι και λαχούρι με γιακά προπέλα. Φτάνουν αυτά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 38 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μουστάκι και λαχούρι με γιακά προπέλα. Φτάνουν αυτά. Και κομμένο δάχτυλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Αετός είπε Και κομμένο δάχτυλο... Το ξέρεις ότι πολλοί, για να καταφέρουν να μιμηθούν το παίξιμο του Τζάνγκο παίζουν μόνο με τα δύο δάχτυλα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το ξέρεις ότι πολλοί, για να καταφέρουν να μιμηθούν το παίξιμο του Τζάνγκο παίζουν μόνο με τα δύο δάχτυλα? Έχω δεί κι εγώ,Στράτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το ξέρεις ότι πολλοί, για να καταφέρουν να μιμηθούν το παίξιμο του Τζάνγκο παίζουν μόνο με τα δύο δάχτυλα? προσπάθησαν μάταια 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Θα μιλάμε για γύφτους, θα ακούμε γύφτους, θα μιλάμε για την γύφτικη τζαζ μουσική και τα γύφτικα όργανα. Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή? Εκτός κι αν θέλεις να πάρουμε κανένα Ντάτσουν να πουλάμε πατάτες και καρπούΖΑ στον δρόμο με ντουντούκα. Η πιο ακριβής διασαφήνιση οράματος που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 το πιό ενδιαφέρον είναι να πετύχεις τη χρωματική με γκλισάντο και ένα δάχτυλο.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση