Προς το περιεχόμενο

Εντυπωσεις απο mp3 controllers(hercules mk2 etc)


mpam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιστευεται οτι μπορουν οι mp3 controllers να αντικαταστησουν τα κανονικα cd player?Οσοι απο εσας δουλευεται με τετοια μηχανηματα αλλα και οι υπολοιποι ας πουν την αποψη τους.Εγω παντως που δουλευω με hercules mk2 πιστευω οτι το σαφες πλεονεκτημα των mp3 controllers ειναι οτι μπορεις να εχεις ολη την δισκοθηκη μαζι σου.Κατα τα αλλα απο αποψη ποιοτητας εχουν πολυ δρομο ακομα.Αλλα για προπονηση στο αυτι και χωρις μεγαλο κοστος εχουν αξια.Περιμενω αποψεις.P.L.U.R.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μόνο και μόνο που συγκρίνεις mp3-wav όχι. Ο ήχος μεταξύ ενός mp3 με ένα wav αρχείο, είναι κατώτερος μόνο και μόνο εξαιτίας της απώλειας πληροφοριών, λόγω της συμπίεσης του αρχικού αρχείου.

 

Αν εννοείς τώρα τα hardware controller έναντι των στίβων με τα cd τότε το συζητάμε.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον και τα επαγγελματικά cd player για dj παίζουν mp3 η ποιότητα θα χαθεί κάτω από την ποσότητα όσον αφορά το mp3. Ο controler κρίνεται από το πόσο σταθερός είναι και πόσο μπορεί ενας dj να παίξει καλά live με αυτόν. Αν μπορεί και είναι σταθερός γιατι να έχεις cd player? Πάντως τα cd player που παίζουν και mp3 ειναι πολύ πιο καλλές κατασκευές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλά δεν παύει να είναι ντροπή και αίσχος κάποιος που το παίζει επαγγελματίας dj να δουλεύει με mp3....

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτσε βρε boukaw7 , εγώ λέω να τους ρίξουμε φωτιά και λάδι! :) Από τη στιγμή που η εταιρίες πουλάνε νόμιμα τα mp3 πλέον μπορείς να τα αγοράσεις και να τα χρησημοποιήσεις και σε ένα club. Δηλαδή τι να κάνει ο dj να πεί τον μαγαζάτορα πρέπει να τα έχουμε όλα σε audio cd? Κι ένα mp3 στα 256 είναι αρκετά καλό να ακουστεί σε μαγαζί. Και γιατί βγάζουν τα κορυφαία cd player να διαβάζουν και mp3? Εννοείται πως είναι απολεστικός ο αλγόριθμος αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως είναι απολεστικά και τα ηχοσυστήματα PA στα περισσότερα CLUB. Μη μου πείτε πως καταλαβαίνεται κι εκεί μέσα το 256 mp3 από το CD?

 

Ασε που αμα είναι πεσμενες οι χαμηλες σε κάποιο mp3 λόγο αλγορίθμου, τσακ σπρώχνει ο dj το ποτενσιόμετρο στο Low και σε βαράνε τα 80Hz στο στήθος με τη μια.

Το θέμα είναι πως οι controler είναι καλλοί αλλά υπάρχουν πιο επαγγελματικά μηχανήματα και πιο σταθερά απο το hercules.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα δεν ειναι μονο για το Hercules αλλα γενικα για τετοια μηχανηματα.Εγω με το συγκεκριμενο κανω την πλακα μου και παιζω οποτε μπορω για φιλους σε παρτυ.Αρχαριος ειμαι και τωρα κανω τα πρωτα βηματα.Αφου εχω laptop και λιγα λεφτα για πεταμα γιατι να μην κανω κατι που θα μου δειξει αν εχω ταλεντο.?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα mp3 η αναφορά μου δεν είχε να κάνει με την πειρατεία!

και σε αυτό που λες με τις διορθώσεις του dj με τα εκουαλιζερ, τότε γιατί σκοτωνόμαστε να βγάλουμε 1 τραγούδι που να ακούγεται όσο καλύτερα μπορούμε; Αφού ο dj πάντα θα διορθώνει αυτά που ακούει.

Πάντως άλλο οι κοντρολερς και άλλο αυτό. Και αυτό ήθελα να πω στο 1ο ποστ. Το hercules δεν είναι mp3 κοντρολερ, αλλά κοντρόλερ.

Εμένα πχ με βολεύει περισσότερο αυτό:

http://www.m-audio.com/products/en_us/TorqXponent-main.html

που είναι ολοκληρωμένο. Και σε συνδυασμό με καλό laptop, είναι ικανό να τα αντικαταστήσει όλα. Και στον σκληρό του λάπτοπ δεν χρειάζονται mp3, καθώς χωράνε πολλά wav!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ δεν εννοώ την πειρατεία φίλε μου ;) Αλλά αφού οι εταιρίες πουλάνε mp3 σημαίνει πως η ποιότητα δεν είναι αυτό που τους ενδιαφέρει γιατί οι δικές τους παραγωγές είναι πιο ακριβές από τις δικιές μας.

Ούτε είπα αυτό που κάνει ο dj πως είναι διόρθωση... εσύ το είπες. Απλά είναι κάτι που όταν γίνεται από τον dj ,εσένα που είσαι στο club δεν σε νοιάζει και δεν μπορεί να φανεί η ποιότητα στην τελική εκεί μεσα. Ε, δεν είπαμε και mp3 στη χειρότερη συμπίεση.

Αλλά αυτό δεν γίνεται στην τελική;

Εγώ καίγομαι να έχω την καλύτερη ποιότητα στη ηχογράφηση για να το ακούσω με τα monitor μου στο χώρο μου. Δυστυχώς στο PA σύστημα που έχω δεν έπιασα τη διαφορά που έχει το mp3 από το wav. Ούτε σε CLUB το κατάλαβα..

 

Και πότε πρόλαβες και το αγόρασες αυτό το torq βρε θηρίο; :) Η ελίνα δεν βλέπω να το έχει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο και μόνο που συγκρίνεις mp3-wav όχι. Ο ήχος μεταξύ ενός mp3 με ένα wav αρχείο' date=' είναι κατώτερος μόνο και μόνο εξαιτίας της απώλειας πληροφοριών, λόγω της συμπίεσης του αρχικού αρχείου.

 

Αν εννοείς τώρα τα hardware controller έναντι των στίβων με τα cd τότε το συζητάμε.[/quote']τι σχεση εχει το wav με το cd? wav υπαρχουν πολοι τυποι.cd κυκλοφορουν μονο 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου