dimsonic Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Εδώ και λίγες μέρες είμαι και πάλι βαθειά στους focus. Ακούω απο το πρωί μεχρι το βράδυ ακατάπαυστα. Παράλληλα βλέπω βίντεο του μεγάλου. Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι ότι στην δισκοθήκη μου κρατάνε ελάχιστο μέρος. Εχω μόνο ένα 45άρι....το hocus pocus που ...κέρδισα σε ένα διαγωνισμό στα 15 μου μόλις είχε κυκλοφορήσει. Το ενδιαφέρον είναι ότι ακούγοντας αυτές τις μέρες focus, βλέπω πόσο πολύ με έχουν επηρεάσει στα πρώτα συνθετικά μου βήματα με τους a priori. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια άκουσα πάλι το focus III που μου ήταν εξαιρετικά οικείο, χωρίς να το έχω αγοράσει ποτέ. Ήξερα να το μουρμουρίσω νότα προς νότα. Είναι πολύ παράξενο να συνειδητοποιείς τέτοια πράγματα. Πιθανότατα να το είχα αποσπασματικά ή από το Live at the rainbow σε κασέτες αντιγράφοντας γύρω στο 71-72 προσφερόμενες εκπομπές από τον Πετρίδη. Όμως ποτέ δεν είχα τους δίσκους. και διαπιστώνω σήμερα μετά από 45-50 χρόνια ότι με είχαν επηρεάσει τόσο πολύ, και μετά από την υποσυνείδητη επιρροή ΔΕΝ τους ξανάκουσα παρά πριν 10 χρόνια που τους ανακάλυψα.... Μυστήρια πράγματα... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι ότι στην δισκοθήκη μου κρατάνε ελάχιστο μέρος. Εχω μόνο ένα 45άρι....το hocus pocus που ...κέρδισα σε ένα διαγωνισμό στα 15 μου μόλις είχε κυκλοφορήσει. Αύριο με τον κηδεμόνα σου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αύριο με τον κηδεμόνα σου. τα έχω βρε άΥλα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, dimsonic είπε τα έχω βρε άΥλα.... Γράψε τιμωρία: "Τα έχω άυλα και οχι σε βινύλιο, είμαι ..." Συμπλήρωσε κατά το δοκούν. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, dimsonic είπε Εχω μόνο ένα 45άρι.... Πήγα να γράψω "Απολύεσαι!" αλλά στο τέλος το έσωσες με το "τα έχω βρε άΥλα". Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, dataentry1968 είπε Πήγα να γράψω "Απολύεσαι!" αλλά στο τέλος το έσωσες με το "τα έχω βρε άΥλα". Ναι αλλα 45αρι εσεις δεν εχετε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ναι αλλα 45αρι εσεις δεν εχετε... Να το κάνουμε Τι? Ούτε για σουβέρ δεν κάνει... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, dimsonic είπε Ναι αλλα 45αρι εσεις δεν εχετε... Colt? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η μόνη μου επαφή με τους Focus ήτο μέσω αυτού: Επεξεργασμένο 25 Απριλίου 2023 από trolley Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 59 λεπτά πριν, trolley είπε Η μόνη μου επαφή με τους Focus ήτο μέσω αυτού: Στα 70ς αυτό ηταν ευαγγέλιο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση