Προς το περιεχόμενο

νοιζ πριν 10 χρόνια....


Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, trolley είπε

Πριν είκοσι χρόνια, σπρώχναμε γαϊδούρα στην ανηφόρα... ακόμη καλύτερα δηλαδή... τώρα πια... με γνώσεις ή χωρίς γνώσεις.... δεν.....

 

 

οι κιθαρισται εχουν κανει κλικα να τους πεταξουμε εξω 😛😅🤣 ειναι κλικαδοροι....

 

εγω θελω πισω κυρ στεφανο να διδαξει τζαζ αρμονια σε φυσαρμονικα....

basilis_lebentis_3062019.jpg

  • Χαχα 1
  • Συμφωνώ 1

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator
20 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε

Aν γινόταν κανονική συγχώνευση το κοντέρ θα έγραφε κάπου 10,5Κ, όχι 6,7Κ. Κάποια posts μου σε διάφορες αναρτήσεις φαίνονται σαν να γράφτηκαν από κάποιον "Επισκέπτη". Τις θέλω πίσω Cos, αν αυτό βέβαια είναι δυνατόν, δεν τις γράφαμε τζάμπα για να τις χρεωθεί στο τέλος κάποιος απρόσωπος "Επισκέπτης". Πάνε να μας φάνε τις υπερωρίες!😁

Προφανώς έχεις κάνει καριέρα και με τρίτο username που έληξε άδοξα ως επισκέπτης και δυστυχώς όσα προφιλ καταλήγουν έτσι δεν υπάρχει τρόπος να επανέλθουν. Κρίμα.

 

Σε ότι αφορά τα δέκα χρόνια, θα έλεγα πως αυτό που άλλαξε είναι η socialοποίηση των κειμένων που έγιναν περισσότερο σαν τσατ, σε αντίθεση με τις πιο επεξηγηματικές και ευγενικότερες αναρτήσεις προηγούμενων εποχών. Sign of the times.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

Προφανώς έχεις κάνει καριέρα και με τρίτο username που έληξε άδοξα ως επισκέπτης...

Με κανένα τρίτο username δεν έκανα "καριέρα", με τα μόνα usernames που έχω γράψει είναι τα Waterfall-K και Dataentry1968, το οποίο άρχισα να χρησιμοποιώ ουσιαστικά τον τελευταίο μήνα, και πριν κάποιες μέρες το μετονόμασα σε Waterfall-K mk2. Ο νέος admin προφανώς έκανε κάποια συνένωση του τωρινού μου username με το παλιό, γι αυτό και παλιές αναρτήσεις μου του 2015 πχ φαίνονται τώρα να έχουν γραφτεί με το Waterfall-K mk2 username κι όχι με το Waterfall-K. Η συνένωση δεν πέτυχε ακριβώς, εξού και πάνω από 3Κ posts μου φαίνονται τώρα λες και έχουν γραφτεί από κάποιον επισκέπτη. Το παρακάτω παράδειγμα είναι ενδεικτικό. 

image.thumb.png.183fc3c76c7cfc8cc57dcef9792f0660.png

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Εγώ το έκανα γνωρίζοντας το ιστορικό σου. Η διαδικασία συγχώνευσης είναι απλή και αυτόματη, δεν χωράει λάθη.

Είτε λοιπόν το σύστημα δεν λογάριασε σωστά (αν και είναι υπολογιστής), είτε δεν θυμάσαι καλά (πανε και κάμποσα χρόνια). Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε

...είτε δεν θυμάσαι καλά...

Δεν είναι θέμα μνήμης. Μια χαρά θυμάμαι, από το ΝΟΙΖ έφυγα το 2016, κοντά στις αρχές καλοκαιριού. Ως τότε το Waterfall-K ήταν ο μόνος μου λογαριασμός, δεν είχα και λόγο να έχω και άλλον. Το συγκεκριμένο θέμα που έχω σε screenshot παραπάνω είναι γεμάτο με απαντήσεις μου που τώρα φαίνονται σαν να έγιναν από κάποιον επισκέπτη. Αν το ξαναδιαβάσεις όλο το θέμα θα δεις ότι κάποια μέλη κάνουν παράθεση κάποιων δικών μου posts, στην παράθεση φαίνεται ότι γράφτηκαν από τον Waterfall-K, από κάτω τούς απαντάω αν και τώρα φαίνεται σαν να απαντάει Επισκέπτης, και έτσι πάει το θέμα ως το τέλος. 

Προφανώς η συνένωση των δύο λογαριασμών δεν πέτυχε ακριβώς λόγω μάλλον κάποιου προβλήματος του συστήματος, εξάλλου αν πετύχαινε η συνένωση των δύο αυτών λογαριασμών τώρα θα είχα κάτω απ'το όνομα μου κοντά 11Κ posts, αφού ο Waterfall-K λογαριασμός είχε πάνω από 10k αναρτήσεις/posts, και αυτό είναι δεδομένο, την τελευταία φορά που επισκέφτηκα τον λογαριασμό αυτόν ήταν πριν κάνα 2μηνο.

Απλά φαίνεται λίγο "κουφό" να φαίνομαι στο XΨ παλιό θρεντ ως OP και όλες οι υπόλοιπες απαντήσεις μου μέσα σ'αυτό να φαίνονται ότι γράφτηκαν από κάποιον επισκέπτη. Αν δεν διορθώνεται το αφήνουμε όπως έχει, δεν τρέχει και τίποτα.

Επεξεργασμένο από Waterfall-K mk2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου