Προς το περιεχόμενο

Jeff Beck rig rundown


johnps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, odis13 είπε

Καλα ειδικα για τον Gibbons θυμαμαι σε ενα παλαιοτερο rig rundown να δειχνει ο τεχνικος του ενα rack με κατι βαρβατα παραμετρικα programmable eq, οπου εξηγουσε πως για καθε κιθαρα του Billy ειχαν φτιαξει και ενα eq profile ωστε ο τελικος ηχος ναι ειναι συνεχως ιδιος. Αν θυμαμαι καλα ειχε πει κιολας οτι θελουν το ακροατηριο να μην μπορει να καταλαβει την παραμικρη διαφορα, περαν της οπτικης, οταν ο Billy αλλαζει πχ απο Les Paul σε Telecaster - μου ειχε καψει λιγο το κεφαλι. 

Τότε γτ να αλλάζεις κιθάρες? Only looks? 

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, noe13 είπε

Τότε γτ να αλλάζεις κιθάρες? Only looks? 

Eλα ντε, και εγω το ιδιο σκεφτομουν οταν το πρωτοακουσα. Πιστευω σιγουρα θα υπαρχει μια δοση υπερβολης στην δηλωση αυτη του tech - μια καποια διαφορα θα την εχουν, και αν δεν κανει μπαμ σε εμας τον ακροατη μετα το eqing ισως κανει μπαμ και μπαμ στον ιδιο που παιζει και καταλαβαινει διαφορα στην αποκριση και στο στησιμο της καθε κιθαρας του. Αλλα και στην τελικη, και για λουκς και μονο να ειναι...ε ας ειναι, οπως αγαπαει καθενας.

  • Συμφωνώ 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου