elavd Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Με γεια και καλόπαικτη ;) (Προσωπικά βέβαια σιχαίνομαι τις Tele με Bigsby, αλλά...γούστα είναι αυτά :D) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 προσωπικα αγαπαω τις tele Με bigsby..ειναι πανεμορφες.. Καλοπαιχτη.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tlg Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Με το Bigsby εχουμε κανενα προβλημα στο κουρδισμα ή καμια δυσκολια στην αλλαγη χορδων ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Στο "κουρδισμα" εφοσον εχουμε οκ τον σημαντικοτερο παραγοντα ο οποιος ειναι το NUT & σχετικα αξιοπρεπη κλειδια ΟΧΙ δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Η αλλαγη των χορδων ειναι μπελλας αλλα με καποιες βασικες οδηγιες http://www.bigsbyguitars.com/faq.html το συνηθιζεις.... (και βεβαια ΠΟΤΕ δεν βγαζεις ΟΛΕΣ τις χορδες κατα την αλλαγη τους γιατι την ....εκατσες τη βαρκα...,μια βγαζεις,μια βαζεις.. :wink: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 με γειες μεγειες............αλλα συγνωμη :oops: :oops: :oops: :oops: με ολο αυτο το σιδερικο εκει περα.......... 8) σαν την telecaster του robocop ειναι :D :D :D :D :D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Μη τους ακους....ΚΟΥΚΛΑ ειναι! :lol: και εχεις και την καλυτερη παρεα... (Αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατω!!! :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Moυ εκανε μεγαλη εντυπωση το ποσο σταθερο ειναι το κουρδισμα της... Νομιζα πως το bigsby δεν ειναι για... πολυ χρηση αλλα τελικα ειναι πολυ πιο σταθερο απο την lyre Vibrola που φορα η sg μου... Την ξεκουρδισα μετα απο πολυ ωρα ταλαιπωριας και παλι δεν ξεκουρδιστηκε, απλα επεσε ο τονος! Μετα απο την τροποποιηση ενος περισσειου pickguard, εχω πλεον αυτο: Εχω λατρεψει την κιθαρα και παικτικα και εξωτερικα. Την εχω κρεμασει διπλα στο γραφειο μου και καθομαι και την κοιταω....! Μακαρι να βρω καμiα vintage... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 φοβερός πενοφρουρός!!! τωρα ειναι τελεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 ετσι η γενια του '88 ! 8) (και εγω απο αυτους ειμαι)! ευγε και πολυ καλη κιθαρα!! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassoter Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Kαλόπαιχτη. Ωραίο πράγμα να σε κάνει τόσο χαρούμενο η αγορά ενός μουσικού οργάνου. THE WORLD IS A VAMPIRE.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση