Προς το περιεχόμενο

Προβληματακια με Sequenser


Alex-is

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια, εδω και χρονια δουλευω με Cool Edit.Απο περυσι, δουλευω με Adobe Audition στο οποιο ομως εχω δυο προβληματακια.

Το πρωτο ειναι οτι σωζει μονο του ολα τα αρχεια σε καθε φορα που παταω rec, με αποτελεσμα να σωζωνται πολλα στο σκληρο κ να ψαχνω πια ειναι τα "ακυρα" για να τα σβησω.Οσο κ να εψαξα δε βρηκα καποια επιλογη για να σταματησει το autosave(βρηκα δηλαδη αλλα ειναι ηδη απενεργοποιημενη)

 

Δευτερον κ κυριοτερον, οταν κανω μιξη ενα session σε ενα wav, παιζει σωστα μονο με windows media player. Σε winamp παραμορφωνει (σα χαλασμενο), ενω προσπαθωντας να περασω ενα wav μιας γραμμενης φωνης π.χ. σε αλλο προγραμμα (πχ Tracks) το αλλο προγραμμα δεν το βλεπει το αρχειο (δεν το ανοιγει).

 

Φανταζομαι καποιες ρυθμισεις καρτας ηχου, διαφορα saple rate, τπτ τετοιο ειναι το προβλημα.

Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.

Thanx a lot

www.myspace.com/alexiguitar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό με τα ayto saves εμενα δεν μου το κάνει.. οπότε ίσως είναι κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση ή στο πρόγραμμα. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω.

 

Οταν αποθηκεύεις σε wav (pcm wav) καλό είναι να είναι 44khz 16bit. Πρόσεξε αν σου βάζει dither στο mixdown. Αν είναι αυτά ok πρέπει να ακούγονται μια χαρά τα αρχεία παντού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω κατι σε Dither ειδα επιλεγμενο...Στο φακελο που σου δημιουργει οταν κανεις save to session file δε σου αποθηκευει οτι rec πατας?

www.myspace.com/alexiguitar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου