Προς το περιεχόμενο

Σειρά Korg PA και fingered portamento


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ PA1X PRO KAI ELITE ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ FINGERED PORTAMENTO?

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

 

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ PA POY TO KANEI AYTO EINAI TO PA800

 

AΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ PA1X ,PA1X PRO, KAI PA1X ELITE

 

ΦΙΛΙΚΑ ΝΙΚΟΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή η ερώτηση βοηθάει εμένα και σ'ευχαριστώ Νίκο που βρήκες το χρόνο και την έκανες πολύ νωρίτερα απ'οτι μπόρεσα εγώ απλά να κάνω reply στο thread σου. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:( και είμαι στα κοντά να δώσω το Pa μου για να το αλλάξω.

Alchemist βάλε το χεράκι σου :)

Εδώ είμαι παιδιά, τι παίχτηκε; :D

Δεν ξέρω τι χεράκι να βάλω στην προκειμένη γιατί δεν έχω παίξει με κανένα Pa (εκτός του 50 για 10 λεπτά) και δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση. Μόνο εικασίες μπορώ να κάνω, πράγμα που δεν θέλει ο Νίκος όπως είπε.

 

Υ.Γ. Τώρα κατεβάζω το manual μπας και αναφέρει κάτι αλλιώς...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Alchemist χωρίς να λέω οτι δεν το πιστεύω αυτό που λες ψάχνω να το επιβεβαιώσω γιατι κάποιοι χρήστες σε άλλο forum ανέφεραν οτι τα pa1x kai pa1x pro δεν υποστήριζαν. Δεν ανέφεραν τίποτα για την εκδοση elite όμως. Εν τω μεταξύ έχω ψάξει στο support section της korg για να κατεβάσω το manual αλλά έχει μόνο εναν easy start guide που φυσικά δεν αναφέρει κάτι για fingered portamneto. Μπορείς να μας παραπέμψεις με κάποιο link σε κάποιο online manual (αν υπάρχει)?

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαφώς φίλε μου, το είπα άλλωστε ότι δεν έχω παίξει ποτέ με αυτά τα arrangers και ότι κάνω εικασίες. Το link είναι αυτό, επιλέγεις το μοντέλο που θέλεις και το κατεβάζεις. Είναι μεγάλα αρχεία (του Elite είναι στα 32 Mb), ελπίζω να έχεις DSL!

 

Σελίδα 202 για το manual του Elite, ελπίζω να βοήθησα... :wink:

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok το ειδα αν και δεν ειναι πολύ σαφές γιατι το fingered portamento γίνεται οταν παίζεις legato πράγμα που δεν αναφέρεται εκεί.

 

Chris μάλλον θα πρέπει να πας να το δεις πριν το παρεις. Κατα 99,9% έχει αλλά υπάρχει μια μικρή περίπτωση να εννοεί κάτι άλλο. (Με προβληματίζει αυτό που λέει για portamento restart σε κάθε νότα όταν το έχεις ενεργοποιημένο) Βάσει της εμπειρία μου στα triton όταν έχεις ενεργοποιμένο το portamento (enabled checked on) τότε το portamento εφαρμόζεται σε κάθε νότα. Oταν έχεις και το fingered checked on τότε το portamento εφαρμόζεται όταν θέλει ο χρήστης μεταξύ των νοτών που παίζει legato. ¶ρα το fingered portamento έχει άμεση σχέση με το legato όσον αφορά την εντολή που παίρνει απο αυτόν τον τρόπο παιξίματος προκειμένου να εφαρμοστεί. Για το λόγο λοιπόν οτι δεν αναφέρεται καθόλου στο manual to legato διατηρώ κάποιεσ λίγες επιφυλάξεις. Στη θέση σου θα πήγαινα να το τσεκάρω από κοντά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν παιδιά έβγαλα άκρη.

Το elite έχει fingered. To pa1x kai to pa1x pro αν έχουν εγκατεστημένο το λειτουργικό OS 3.00 διαθέτουν κι αυτά. Το pa 800 ομοίως.

 

Chris το επιβεβαιώνω το είδα με τα μάτια μου μέσω κάμερας (με ήχο) μετά απο σύνδεση μέσω msn με τον δικό μου στη Νέα Υόρκη. Οπότε μπορείς να επιλέξεις ο,τι απ' όλα θες,

 

Τα λέμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου