Προς το περιεχόμενο

Η επιστολη του Πανου...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε sergei το περίμενα ότι κάποιος θα με παρεξήγηση για αυτό που διατύπωσα ....αλλά ρατσιστής φίλε δεν είμαι και μάλιστα δεν υποστηρίζω την άποψη του ρατσισμού.

Ξέρεις και οι Γερμανοί χρωστάνε σχεδόν σε όλη την Ευρώπη (να μην σου πω στον Κόσμο) άλλα δεν φορτώνουν όλη την σάρα και την μάρα στην χώρα τους και να ξεβρακώνονται λόγο ιστορικού δράματος σε όλους τους τομείς (ποιλιτικούς - κοινωνικούς- καλλιτεχνικούς) ξέρεις....εμείς γιατί θα πρέπει να το κάνουμε (αφου το θέλεις έτσι στεγνά) στους Κύπριους.

Δεν λέω εάν αξίζει κάποιος καλλιτέχνης (ως καλλιτέχνης) να τον εκτιμήσω άλλα όχι επειδή η Ελλάδα χρωστάει όπως λές στην Κύπρο να τον κάνω αποδεκτό και αργότερα και ιερό τέρας της μουσικής

 

και με αυτό που λες τώρα (σάρα και μάρα) πάλι ρατσιστής δείχνεις... αλλά δεν νομίζω οτι ο χατζηγιάννης ήρθε στην ελλάδα λόγο ιστορικοπολιτικών οφειλών... ήρθε επειδή έχει καλή φωνή και μένει επειδή οι έλληνες τον γουστάρουν αγοράζουν τα cd toy και γεμίζουν τα μαγαζιά που τραγουδάει... και αυτό συνέβαινε πολύ καιρό πριν την διαφήμηση του ΟΤΕ... τώρα αν δεν σου αρέσει εσενα η εμένα είναι άλλο θέμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 348
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εάν θέλουμε να συζητήσουμε σοβαρά πρέπει να κάνουμε ορισμένες παραδοχές. Και ο Χατζηγιάννης, και ο Κατσιμίχας αρέσουν. Σε διαφορετικές, έστω, αλλά μεγάλες μερίδες κόσμου. Για να συμβαίνει αυτό πρέπει να υπάρχουν κάποιοι αντικειμενικοί λόγοι, άρα πρέπει να βρούμε ποιοί είναι αυτοί.

 

Εγώ έχω κάποιες εξηγήσεις, άμα θέλετε να πάει προς τα εκεί η κουβέντα πολύ ευχαρίστως. Όπως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι λόγοι, διαφορετικοί τώρα, για τους οποίους αρέσει ο Παρασκευάς, και ο Μακρόπουλος.

 

Εάν τα δούμε με ψυχραιμία αυτά θα καταλάβουμε γιατί η κριτική, όπως ασκείται απέναντί τους μέσα από αυτό το τόπικ, ακούγεται σαν τη χήρα στο κρεββάτι, και βγάζει στα μάτια του παρατηρητή μια εμπάθεια, η οποία καταλήγει να αφορά μόνο εμάς.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα το τραβήξω άλλο.....πίστεψε με.

Για την πρώτη σου φράση σου εξήγησα δεν είμαι Ρατσιστής τώρα για τα υπόλοιπα respect...

 

Πάντως όταν σκάνε κάτι τέτοια θέματα στο forum παίρνει

φωτιά το Κακοσάλεσι ....γουστάρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω κάποιες εξηγήσεις' date=' άμα θέλετε να πάει προς τα εκεί η κουβέντα πολύ ευχαρίστως.[/quote']

 

Εμένα με ενδιαφέρει να διαβάσω τι πιστεύεις για αυτό το θέμα.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι μαλιστα! :wink:

 

Σιγουρα υπαρχουν λογοι που ο Χατζηγιαννης ειναι αυτη τη στιγμη ο νουμερο 1 σε πωλησεις στην Ελλαδα (αλλα και σε προσελευση κοσμου στο μαγαζι του),μας αρεσει δεν μας αρεσει.

 

Οπως και σιγουρα υπαρχουν λογοι που πολλοι θεωρουν τους Κατσιμιχαιους & τον Παπακωνσταντινου την..πεμπτουσια της μουσικης ποιοτητας στην Ελλαδα...

 

Οπως και ακομα πιο σιγουρα ηταν προδιαγεγραμμενη η τεραστια επιτυχια των "Βας,Βας" :wink:

 

Το αστειο ειναι ομως οτι ολα τα παραπανω τα παραπαιρνουμε στα ΣΟΒΑΡΑ ενω κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι θεματα ελλασωνος σημασιας.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι μαλιστα! :wink:

Το αστειο ειναι ομως οτι ολα τα παραπανω τα παραπαιρνουμε στα ΣΟΒΑΡΑ ενω κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι θεματα ελλασωνος σημασιας.....

 

Σ΄αυτό συμφωνώ κι εγώ, αλλά και συ ρε παιδάκι μου μπαίνεις με μια φανατίλα μέσα... :lol: Παραδέξου το...

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει η αντίδραση του κ. Κατσιμίχα. Ένα «καταξιωμένο είδος» ή ένας «καταξιωμένος καλλιτέχνης» που έχει δημιουργήσει και έχει σταθεί σε δυνατές βάσεις δεν έχει ανάγκη να δικαιολογεί και να δικαιολογείται. Ο κ. Κατσιμίχας απλώς εκφράζει τον φόβο της αποτυχίας του ως δημιουργού και την αβεβαιότητά του ως προς την προσφορά του. Ο δε Χατζηγιάννης δεν κάνει τίποτα άλλο από το να εκφράζει την τάση των βαρύγδουπων διατυπώσεων του «τέλους» της μιας ή της άλλης κατάστασης. (αυτή η τάση βέβαια έχει τις ρίζες του αρκετά βαθιά μέσα στους αιώνες, αλλά σήμερα είναι πιο επιπόλαια). Ο Χατζηγιάννης είναι, μπορούμε να το πούμε άφοβα (!) Ο Χέγκελ του ελληνικού έντεχνου.

Αμφότεροι διακατέχονται από κατατεθλιμένη έπαρση. Ο πρώτος αυτής του «αντιπροσωπεύω μια ολόκληρη γενιά» και ο δεύτερος αυτής του «ξεκινάω μια νέα εποχή». Και οι δυο αποτελούν το ίδιο νόμισμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ Wasted: εχεις δικιο,sorry :oops:

 

Εξηγησεις?Υπαρχουν και απο εμενα (τωρα αν ενδιαφερει αυτο κανεναν ειναι αλλο θεμα....:) )

 

Χατζη...μιχαλης :) : η απόλυτη φαντασιωση της ρεσεπσιονιστριας,της μανικουριστριας & της 7χρονης Μαιρουλας.Καλο και «καθαρο» προσωπο,ΑΝΩΔΥΝΕΣ και ιδανικες για «χαλι» μουσικες που δεν «ενοχλουν» κανεναν,ΣΙΓΟΥΡΗ η επιτυχια στο «γλυκο»

 

 

Κατσιμιχαιοι: απλα στους τυφλους βασιλευει ο...μονοφθαλμος,μεσα στη μουσικη ερημο που μας περιτριγυριζει κανουμε τη μιζερια μας τεχνη και βαζουμε λιγο παραμορφωση πανω στις μουσικες μανιερες των «μεταπολιτευτικων» συνθετων (σιγουρη συνταγη επιτυχιας μια και το «κομμα» αλλα και το "κρατος", εχει φροντισει για αυτο εχοντας "ευνουχισει" πολιτιστικα τους "νεους" μεσα απο το σχολειο και το πανεπιστημιο ακομα... ) ,εχουμε και καλη φωνη,γραφουμε και 5-6 «προβληματισμενους» στιχους,πουλαμε και μια «ποιοτικη» μουρη 10 μετρα και να την η χαρα του «προοδευτικου» φοιτητη (& κυριως φοιτητριας :) ) αλλωστε υπαρχει και κανας καλυτερος να μας ανταγωνιστει??:)

 

 

«Βας-Βας»: εδω τα πραγματα δεν χρειαζονται καν αναλυση,σε ολους αρεσει να βλεπουν πιο ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ τυπους απο τους (ετσι κι αλλοιως τραγικους) εαυτους τους (ετσι που τους καταντησε η τρεχαλα για την καταναλωση & «αναγνωριση») και να γελανε μαζι τους,οποτε δινουν και 2 φραγκα και τσιμπανε και το (μοναδικο) cd που εχουν αγορασει τα τελευταια 10 χρονια :) μια και τους κανει να αισθανονται "ανωτεροι" απο τους "κακομοιρηδες" της Πανια (οι οποιοι βεβαια ξερουν καλα οτι γελα καλυτερος οποιος γελα τελευταιος...)

 

τα ειπα καλα??

:lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου