Προς το περιεχόμενο

Η ατυχια του να εισαι κοντος ντραμμερ.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ρε παίδες σοβαρευτείτε. Κοντός είσαι αν είσαι κάτω από 1.70, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Τώρα ok, προφανώς δεν εισαι και ψηλός στο 1.76, αλλά όχι και κοντός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδια νταξει μη τρελενεστε.εννοω κοντος για την συγκεκριμενη περισταση οχι γενικα.εχω 14" και 16" βαθια και ηδη γυρνας αρκετα να φτα σω το 16" αν κατεβασω και το 12" τον ηπιαμε :P . Chem νομιζω πρεπει να παμε για μπυρες αφου συμφωνουμε σε ολα χαχαχα.Τεσπα οπως σας ειπα το προβλημα θα λυθει μολις μαζεψω λεφτα για rack η παρατησω τις μπαντες που παιζω τωρα και μπω σε καμια στονεραδικη.πλακα στην πλακα,με ενα τομ και ενα βαθυ αναγκαζεσαι να γινεις 3 φορες πιο δημιουργικος ωστε να βγαλεις το 100% που μπορει να σου δωσει ενα τετοιο σεταπ.(καπου εδω πεταγεται ο terry bozzio και με καρπαζωνει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το ρακ δεν πρόκειται να λύσεις το πρόβλημα του ύψους παραμόνο της απόστασης. Με δύο τομ έχω το ride πιο κοντά και επειδή μ'αρέσει να το τυραννάω με διάφορους τρόπους μου είναι πιο βολικό. Αντε να πάρω και τη δευτερη κάσα γιατί καλό το διπέταλο αλλά δεν είναι το ίδιο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντος παιδια ολα ειναι θεμα να βρεις το καταλληλο σετ απ που σε ευχαριστει...και εγω με την ντραμσ ακομα δεν εχω βολευτει οπως θα ηθελα για να βγαλω το 100%.θελει χρονο να βριες αυτο που σου αρεσει και μετα θα εισαι κομπλε.απλα δεν πρεπει αν εισαι και πολυ ψυρας. με αυτο,δλδ χαλαρα!μπορει να υπαρχει στο μυαλο σου αυτο,και οτι και να παρεις,rack και τα ρεστα,να μην κανουν τιποτα!Γενικα μιλοντας παντα!!γιατι εμεις οι ντραμερ γενικα το εχει η μοιρα μας να παιζουμε σε πολλα αλλα σετ και οχι με το δικο μας λογο που παμε σε διαφορα στουντιο,που εχουν σηνεχεια αλλο σετ απ.Τοτε τι θα κανουμε?θα θελουμε 1 ωρα απο την προβα για να φτιαχνουμε τα τυμ πανα?θελει μια χρυση τομη το ολο θεμα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γίνεται να σαι ψύρρας γιατί δεν θα χεις χρόνο να παίξεις άμα φτιάχνεις το σετάρισμα συνέχεια.Το θέμα είναι να παίζεις με σετάρισμα που σε εμπνέει και σου ταιριάζει σωματομετρικά και γενικότερα. Όχι το ρακ και κάθε ρακ δεν φέρνει την άνοιξη αλλά μου την είχαν σπάσει όλες αυτές οι βάσεις και οι προεκτάσεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες αργότερα...

Δεν γραφω αυτο το κειμενο για να ζητησω βοηθεια για το προβλημα μου :P  Ο μονος λογος που το γραφω ειναι για να μοιραστω τον πονο μου μαζι σας θελετε δεν θελετε χαχαχα.

 

                    Cheers.

 

πρόβλημα????????? >:( η διαφορά σου με έναν 2μετρο ειναι ότι εσύ έχεις μεγαλύτερη ευκινησία και καλυτερο χρονο αντίδρασεις από αυτόν πάνω στην drums ;).....  οχι και πρόβλημα λοιπόν ( οχι οτι είσαι και κοντός με 1,76)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 10 μήνες αργότερα...

Ε, όντως! όχι και κοντός! εγώ που είμαι 1,65 τι να πω? και τα όργανα που με τράβηξαν είναι τα drums (που παίζω) και το μπάσο (που θα μάθω σιγά σιγά)?  :P πάντως η αλήθεια είναι πως σε καταλαβαίνω γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα, κι ας έχω 20αρα κάσα... αλλά τελικά νομίζω είναι όλα θέμα συνήθειας και εξάσκησης!

I am drumature...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παίδες σοβαρευτείτε. Κοντός είσαι αν είσαι κάτω από 1.70,

 

Ακριβώς, εγώ για παράδειγμα είμαι 1.69 και το μόνο που έχω να πω σε όσους με λένε κοντό είναι "και ο Al Pacino είναι 1.68 αλλά είναι μεγάλος γόης" :D :D :D

Αλλά μέσα μου ξέρω καλά ότι αν στήσω διπλή βάση keyboards στα live και παίξω όρθιος, τότε το πάνω πλήκτρο φαίνεται στους θεατές σαν οριζόντια λαιμητόμος.

www.onlinerecording.org

forever changes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου