Προς το περιεχόμενο

Ποια καρτα ηχου???Save me please


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο προενισχυτής χρειάζεται ότι μικρόφωνο και να βάλεις...

 

για να χρησιμοποιήσεις πυκνωτικό μικρόφωνο θα πρέπει η κάρτα να έχει phantom power.

www.intravenus.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Vincent_Corpse στο ξαναλέω πριν κάνεις την οποιαδήποτε αγορά, διάβασε έστω τον οδηγό που σου έδωσα ως λινκ!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχετε να προτεινετε κανα pre amp για μικροφωνα που να εχει καλες εξοδους(ευχρηστες),phantom power,γενικα τον καλυτερο με ανωτερη τιμη στα 200 euros?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

- Το pod xt μπορείς να το συνδέσεις με 2 τρόπους στην κάρτα. Είτε από το output που θα το στείλεις στο input κάρτας' date=' είτε θα στείλεις την ψηφιακή του έξοδο (όχι το usb) στην κάρτα, εφόσον η κάρτα διαθέτει αυτήν την δυνατότητα.

- Η ευχρηστία είναι κάτι το υποκειμενικό.

[/quote']

-το pod μπορεί να γράψει κατευθείαν μέσω usb στο pc. χωρίς την παρεμβολή της κάρτας. σε αυτή την περίπτωση την κάρτα την χρησιμοποιείς για monitoring και για τα υπόλοιπα εκτός κιθάρας tracks.

-η ευχρηστία ή μη εντοπίζεται κυρίως στα προγράμματα ηχογράφησης που θα χρησιμοποιήσεις. φρόντισε να είναι κατά το δυνατόν όσο πιο απλoί οι drivers (ως interface) για να μη χρειάζεσαι και από εκεί ρυθμίσεις.

 

τέλος θέλω να πω κατά την ταπεινή μου άποψη ότι οι κάρτες αυτές των 400e που προτείνει ο boukaw7 είναι πολύ καλές αλλά λίγο too much για τις γνώσεις και τις απαιτήσεις σου. θα έπαιρνα κάτι πιο οικονομικό όπως η mackie satellite που είναι άκρως δελεαστική και έχει πολύ καλές κριτικές. παρ'όλα αυτά φαίνεσαι αποφασισμένος, τουλάχιστον αυτές οι κάρτες θα καλύψουν και κάποιες μελλοντικές σου ανάγκες όταν ανέβουν οι απαιτήσεις.

 

τέλος το url που σου έδωσε ο boukaw7 είναι θησαυρός και βίβλος. πολλές χρήσιμες πληροφορίες σε πολύ ευχάριστο και ευκολονόητο κείμενο. θα σου λυθούν όλες οι απορίες πολύ καλύτερα από εμάς.

μελέτησε το και ξανα έλα γιατί κάθε φορά που λέμε κάτι οι ερωτήσεις σου παρεκτρέπονται...

 

Υ.Γ. οι κάρτες αυτές έχουν μια χαρούλα preamps ενσωματωμένα. standalone preamps μέχρι 200e δε θα βρεις και αν βρεις δε θα είναι καλύτεροι από αυτούς στις κάρτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι για το ποντ απλά είπα πως μπορεί να συνδεθεί στην κάρτα και όχι στον υπολογιστή γενικότερα :wink:

 

Θα συμφωνήσω ότι είναι too much ως επιλογές (αν και κορυφαίες), αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον, οπότε αν θέλει να δώσει 400¤ (έστω βαριά), καλύτερα αυτές παρά η 1010 (που και αυτή καλή είναι, αλλά για άλλες δουλειές)

 

Αν και το γεγονός ότι η μακι φορά τους ονυξ (το ξαναλέω), την κάνει κελεπούρι!

 

Αυτά...

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον θα παρω μετα απο συμβουλες σας και ψαξιμο την maudio firewire 410.Πιστευω για αρχη ειναι μια χαρα.Και για ολα τα πραγματα που θελω να ηχογραφισω.Απλα γραφει low latency και δν ξερω αν υποστηριζει kai asio2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας παιδια!επεστρεψα!Εχω μια ερωτηση για οσους εχουν η ξερουν την συγκεκριμενη καρτα.Μιλαω για την maudio firewire 410.Εχει μικρο latency η με τα χιλια ζορια θα κανω ηχογραφιση??Ακομα και για την mackie onyx satellite ξερετε αν εχει μικρο latency?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από την ιστοσελίδα της m-audio:

"The on-board ASIO 2-compliant mixer and software control panel provide total routing flexibility—including monitoring with external effects. You also get ultra-low latency software monitoring and near-zero latency hardware direct monitoring"

 

αλλά και της mackie σου δίνει έλεγχο στις βασικές παραμέτρους ελέγχου του latency που είναι sampling rate και buffer size.(διάβαζε τον tweak!)

 

από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξεις και την ισχύ του υπολογιστή σου. αν δεν είναι αρκετά ισχυρός να υποστηρίξει υψηλό sampling rate και χαμηλό buffer η κουβέντα για τους asio drivers είναι φιλολογική. επίσης ότι software effect χρησιμοποιείς real-time καταπονεί τον επεξεργαστή και συνεισφέρει κ αυτό στο latency.

 

το latency δεν είναι μόνο θέμα της κάρτας, οπότε κάνε post κ τα χαρακτηριστικά του pc σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου