Προς το περιεχόμενο

Eastwood Tuxedo


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eδω και καμια βδομαδα ειμαι κατοχος της παρακατω κιθαρας και πλεον νιωθω οτι μπορω να πω δυο λογια για αυτη

tux3-1sm.JPG

(για photo της δικιας μου δεν γινεται δυστυχως δεν εχω ψηφιακη)

 

Κατ'αρχην απο κοντα ειναι πιο ομορφη απο οτι στις φωτογραφιες.Με το που ανοιξα το case αρρωστησα και την χαζευα μια ωρα.Η κιθαρα ειναι made in korea,πραγμα το οποιο δεν γνωριζα(οχι οτι με ενδιεφερε),ενω ολες οι eastwood εκτος της tuxedo και της joe leone κατασκευαζονται στην κινα.Το παχος του μπρατσου της μοιαζει αρκετα με τον 50s της gibson μου,ενω το fret-work οπως και στην αλλη eastwood που ειχα ειναι απλα αψογο.

Ο ηχος της κιθαρας ειναι συνδυασμος των υπερsnappy p90-style μαγνητων και της ζεστασιας του hollow body.Εχει υπεροχα ζεστα καθαρα.Toν ηχο θα τον χαρακτηριζα αντι-round(δεν ξερω πως να το περιγραψω καλητερα αυτο).Οι μαγνητες ειναι ..δαγκωνιαρηδες με απιστευτη διαφορα στην ανταποκριση αναλογα με το pick attack.Δηλαδη πιανω τον εαυτο μου να παιζω πραγματα σε ventures φαση,ενω πριν επαιζα μουντα blues,xωρις να πειραξω ρυθμισεις σε ενισχυτη.Και ειμαι απολυτα ενθουσιασμενος με το ποσο καλα ανταποκρινεται η κιθαρα στο volume-tone cutoff(Αν και η κιθαρα εχει πολλααα μπασα αξιοπρεπη jazzy tones δεν πετυχαινεις με τιποτα,αν δεν κοψεις κατι απο το tone αλλιως το κοφτερο δαγκωμα τα χαλαει ολα)

Kαι 2 drawbacks:

1.Το hum των μαγνητων.Mιλαω για pure hum(το feedback ηταν αναμενομενο).Κανουν καθε αλλο μαγνητη να ακουγεται humbucked.Πολυυυυ bzzzzzzzz

2.Νιωθω περιορισμενος σε σχεση με το equalization.Δηλαδη οταν δωσω πριμα απο καποιο σημειο και μετα το attack του μαγνητη θα σκισει αυτια,ενω με πολλα μπασα το cavity της κιθαρας γινεται dominant(με οχι ωραιο τροπο).

Συντομα θα γραψω clipakia,αν και αυτα που παιζουν στο νετ-ειδικα το audio file στο site της eastwood στoν deluxe reverb ειναι ακρως αντιπροσωπευτικο. :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εύγε - Ζήτω - Μεγιά - Μπραβο και ¶ριστα!

Γράψε κάτι να ακούσουμε, έστω κ πρόχειρο!

Οι p90 είναι μυστήρια φάση, αλλά τελικά πολύ ωραίοι - μιλάω απ΄την εμπειρία μου με τους GFS, έχουν snap να φαν΄και οι κότες!

Αλλά η Tuxedo έιναι μωρο, μου τρέχουν τα σάλια.. :D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκετη ομορφια! Συγχαρητηρια για το γουστο σου!

 

Απο Αμερικη την πηρες ετσι? Τι πληρωσες σε δασμους, φορους και μεταφορικα; Παραδοση UPS; Ποσες μερες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με γεια και σε ευχαριστώ πολύ για τις εντυπώσεις... Την σκεφτόμουν κι εγώ σαν semihollow με P90s, όπως επίσης και την Yamaha SA503 TVL (Troy Van Leeuwen signature):

 

P_sa503TVL.jpg

 

Έχει παίξει κανείς με την Yamaha; Λένε ότι πάσχει από μερικά ελαττώματα από το Ινδονησιακό εργοστάσιο κατασκευής της (τίποτα που να μην διορθώνεται πάντως).

 

Όταν πήρα την δικιά μου Eastwood πριν από ενάμισι χρόνο, πλήρωσα το αντίστοιχο της τιμής των καναδέζικων δολλαρίων σε ευρώ, περίμενα 4-5 μέρες και η UPS μου την έφερε στην πόρτα μου... Το μόνο έξτρα ήταν περίπου 75 ευρώ σαν φόρος εισαγωγής (μιλάω για το Βέλγιο). Θαυμάσιος άνθρωπος αυτός που έχει την εταιρία, και πολύ εξυπηρετικός - του τα είχα πληρώσει με Western Union (καμία διασφάλιση όπως Paypal κλπ) και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι τσεκαρω τωρα μπορεις και να απευθυνθεις και σε ευρωπαιους dealers οπως πχ www.taranaki-guitars.de.

 

Απλα ηθελα να μαθω το κοστος των φορων και του τελωνειου γιατι υπαρχουν και πραγματα μονο στην αλλη πλευρα του Αντλαντικου σε πολυ καλες τιμες επισης...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πανεμορφη!

Σαφως μια απο τις ομορφοτερες κιθαρες που κυκλοφορουν,εντυπωσιακα ομοια με την original! :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bloody έγω έχω δει αυτή τη Yamaha σε ένα Nακα στη θεσσαλονίκη.Θα κατεβώ αύριο κέντρο οπότε αμα είναι τη ρίχνω μια ματιά και σου λέω.

 

Α και μεγιά την tuxedo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου