Προς το περιεχόμενο

Phono preamp

trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο μπαμπάς σαν μουσικόφιλος και βινυλιοκράτης έχει μια συλλογή που θέλει να την ακούει.Το πρόβλημα;

Το παλιό ηχοσύστημα ,ένα επαγγελματικό NEC, τα ψιλοέφτισε και πήγε για δωρεά σε ένα φίλο καρδιακό.Το μόνο που κράτησε είναι το πικάπ.

Το καινούριο compact ηχοσύστημα δεν έχει είσοδο για πικάπ αλλά μόνο απλές που δεν περιέχουν ούτε προενίσχυση ούτε γείωση για πικάπ.

Εγώ έτρεξα να πάρω ένα προενισχυτή (PROEL).Μέγα λάθος γιατί λειτουργεί με μπαταρία και δεν έχει ούτε γείωση.Την γείωση την έβαλα στο ένα κανάλι rca input(δεν ξέρω πόσο σωστο,μάλλον όχι).

Θέλω επιτέλους να δώ κάτι το οποίο να έχει γείωση και να πέρνει ρεύμα, η μπαταρία καλή απο άποψη hum κτλ. αλλά θέλει αλλαγή κάθε τρείς και λίγο.

Έχετε κάτι να προτείνετε?Απο ίντερνετ είδα κάτι behringer και SM PRO, σε λογικές τιμές και τα δύο.

Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που παρατήρησα είναι οτι ο υμάντας είναι χαλαρός και θέλει ''δάχτυλο'' για να παίξει στις σωστές στροφές, αλλιώς ακούγονται τα στρουμφάκια.Κάποια λύση γι' αυτό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω για τους προενισχυτές αλλά ο ιμάντας λογικά θα ρυθμίζεται, κάποιο από τα καρούλια θα είναι ρυθμιζόμενο να σφίγγει δηλαδή. Μήπως είναι παλιός και τα έχει φάει τα ψωμιά του, δηλαδή έχει ξεχειλώσει;

LEGO people live in houses made of their own flesh.

kwstas79 Μάλλον ξεχείλωσε,ξέχασα να το γράψω.Γίνεται αλλαγή σε αυτά?Και που θα μπορέσω να το βρώ?Υπάρχει περίπτωση μετά να δεί ένας καποιος μάστορας τον υμάντα και να βρεί-φτιάξει έναν λίιιιιγο πιο μικρό ή να στενέψει λιγό αυτόν?

Το άνοιξα αλλά δεν πρόσεξα κάτι με βίδες και σφιξίματα απο τη διαδρομή που κάνει ο υμάντας.Θα το ξαναδώ μήπως....

bloody_sunday thanks αλλά σε πρόλαβα.Δυστυχώς δεν βοηθάει καθότι εγώ γνωρίζω το πρόβλημα μου ποιο είναι.

Για προενισχυτή δεν έχει κάποιος να προτείνει κάτι?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου