Προς το περιεχόμενο

gibson LP studio με ταστιέρα από έβενο


Grigoris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντελώς τυχαία τα χέρια μου έπεσαν σε μια κιθάρα gibson LP studio του 1998 χρώματος βυσσινί με ασημι χρώμα στα μεταλλικά μέρη και ταστιέρα από έβενο. Έιναι κάτι ξεχωριστό? Τι αξία ενδέχεται να έχει? Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

 

Γ.

 

Edit: "έπεσε στα χέρια μου-τα χέρια μου έπεσαν"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω μια με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα μοντελο 91' με χρυσα τα μεταλλικα parts. Εγω ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος, δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει απο τις standard και τις custom εκτος απ'το οτι δεν εχει binding. Δε ξερω την αξια της αλλα πιστευω πως θα ειναι πανω απο 1000ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O καθένας μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την κιθάρα του, και εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα πει το αντίθετο, αλλά σαν entry level κιθάρα Les Paul που φέρει το όνομα Gibson είναι κατά τη γνώμη μου απογοητευτική.

 

Eπίσης, υπάρχουν πολλά ποστς στο Noiz που τη θάβουν, με τη λογική ότι άλλες μάρκες σε όμοια μοντέλα σαφώς υπερέχουν, όπως και τα αντίστοιχα φτηνά μοντέλα της Epiphone. Υπεραπλουστευμένα θα έλεγα ότι απλά φέρει το όνομα Gibson στο κεφάλι της χωρίς να συμβαδίζει σε ποιότητα κατασκευής και ήχο. Και μια βόλτα από το Ebay δείχνει ότι ο μέσος όρος των τιμών μεταχειρισμένων είναι περίπου στα 750 ευρώ (καινούργια περίπου 1300).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μια βόλτα από το Ebay δείχνει ότι ο μέσος όρος των τιμών μεταχειρισμένων είναι περίπου στα 750 ευρώ (καινούργια περίπου 1300).

 

Σωστα, αλλα αλλο το αμερικανικο ebay και αλλο η ελληνικη αγορα. :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Η δική μου απορία είναι αν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο απο πλευράς κατασκευής διότι νομίζω οτι η πλειονότης των οργάνων αυτών έχει ταστιέρα περισσότερο ανοικτόχρωμη. Θα κοιτάξω και εγώ το e-bay άμεσα.

 

Γ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου