tolisi Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2005 Χαιρετώ την παρέα θέλω την βοηθειας για να επιλεξω καρτα ηχου και midi.Τα βαλαντια μου είναι στα 300 euro. Στείνω ενα καινουργιο υπολογιστη και θελω να ασχοληθω με την μουσικη.Με ενδιαφερει να μπορω να γραψω ανετα κιθαρες , φωνη και τα συνθια με μια αξιοπρεπη ποιοτητα. Εχω πιξει λιγο αυτη την στιγμη και εχω μπερδευτει στις επιλογες. Ακομα μια ερωτηση απο εξωτερικο να φερω κατι απο αυτα χωρις να κλαιω τα λεφτα μου γινεται; Υπαρχουν καποια εμπιστα και δοκιμασμενα site. Θα με βοηθησουν πολυ οι συμβουλες σας!! :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tolisi Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Καμια προταση βρε παιδια μια βοηθεια κατι!!!! :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uclaros Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Πες περίπου τι ζητάς, ντε! Θες πολλά in/out? Θες πολλά midi in/out? Όσο για site ρίξε μια ματιά στα fora και θα βρείς διάφορα πχ thomman.de κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Φίλε tolisi, το θέμα καλύπτεται σε πολλά σημεία μέσα στο Noiz forum. Διάβασε μερικά παρόμοια θέματα και αν καταλήξεις ότι δεν σε ικανοποιούν, εδώ είμαστε! :wink: Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tolisi Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Τα διαβασα σχεδον ολα και καπου κατεληξα. Συγκεκριμενα για καρτα την M Audio - Delta Audiophile 24/96 και midi τα εξεις: M Audio - Oxygen 8 M Audio - Keystation 49e ή με κατι παραπανω το M Audio - Radium 49 Οι γνωμες σας?κατι αλλο παρομοιο ή καλυτερο να προτεινετε? Για να μπορω να γραψω φωνη και κιθαρες τι παραπανω θα χρειαστω? Σορυ αν κουραζω αλλα πρωταρης σε αυτα και δεν θελω να παρω κατι που θα το μετανοιωνω μετα.Να μου πεις αν δεν παθεις δεν θα μαθεις, αλλα για αυτο ειναι οι φιλοι μας τα forum :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Για τσέκαρε την καινούρια κάρτα της M Audio solo: Πιστεύω είναι πολύ καλή (αν όχι η καλύτερη) λύση. Σκέφτομαι να την πάρω και εγώ. Και είναι και firewire (πολύ σημαντικό) - με την pci δεν μπορείς να την μεταφέρεις πχ σε ένα laptop. www.elina.gr πήγαινε firewire και θα τη βρεις :wink: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 όσο για midi εγώ έχω το M Audio radium 61 και είμαι πολύ ευχαριστημένος (για κιθαρίστας , γιατί στους πληκτράδες δεν πολυαρέσει το πλήκτρο του). www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tolisi Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Πολυ καλη αν και ξεφευγει απο τα οικονομικα μου ορια και θα με αναγκασει να παω σε φτηνη λυση για keyboard. Θα ειναι καλυτερα ετσι?Τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 εγώ αυτό θα έκανα. πιστεύω είναι μια κάρτα που σου μένει. εξαρτάται βέβαια και πόσο ποιότητα θες...τι δουλειά σου την κάνεις και με μια πιο φθηνή. www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tolisi Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 δεν θελω να μπλεξω με πολλα μπλιμπλικια θελω να μπορω να συνδεσω την κιθαρα μου πανω στην καρτα και να γραφω. Τις ηλεκτρικες τις γραφεις απο μικροφωνο στον ενισχυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση