alekelis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά πείτε καμιά γνώμη για τον Κ.Μπαλταζάνη.. (και σαν μουσικό αλλά και ως δάσκαλο...) Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 εμεις τα εχουμε πει........................ :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KurtC Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Είχα την τύχη να τον δω στη Πάτρα την ημέρα που έδινα εξετάσεις στο Νακα (για να ανέβω στο 3ο επίπεδο τότε) το 1998 γιατί απλά αυτός με εξέταζε. ;D Μετά τις εξετάσεις έδωσε σεμινάριο στην αίθουσα του Νάκα. Πολύ καλός μου φάνηκε και ως μουσικός και ως άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 εχω την τιμη να ειναι καθηγητης μου αυτος ο ανθρωπος κ πανω απ ολα φιλος και ..γ**ω τα παιδια.οτι κ να πω ειναι λιγο,σχετικα με το επιπεδο του..την κυριακη παιζουν στο TROVA(βλαχαδα @ αθηνας)με τον αστερη τον παπασταματακη στα keys τον αλεξανδρο δρακο κτιστακη στα drums και την μαρινα σατι στη φωναρα. αν ενδιαφερεται καποιος να παει αξιζει το live ειναι 20.00-22.00 καθε κυριακη.μαριος ιωαννιδης!. www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 O Μπαλταζάνης είναι μια χαρά. Και καλός δάσκαλος και πολύ καλός τύπος. Όμως πιστεύω ότι για να πάρεις από αυτόν το 100% που έχει να σου δώσει, θα πρέπει να έχεις ξεμπερδέψει με κάποια θέματα τεχνικής έτσι ώστε να μπορείς να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά στο μουσικό μέρος της υπόθεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisdim1984 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 ο ανθρωπος εχει ειδη αφησει ισως τη μεγαλυτερη παρακαταθηκη στην ελληνικη τζαζ σκηνη! Και μονο οι δουλειες των Ιασις (των οποιων ηταν ιδρυτικο μελος) αξιζουν ιδιαιτερης αναγνωρισης και τον καθηστουν κορυφαιο μουσικο οχι μονο για τα ελληνικα δεδομενα! Κατα τ'αλλα προκειτε για ενα δεινο περφορμερ και εναν ανθρωπο που συνεβαλε σημαντικα στο τροπο που διδασκεται η μοντερνα μουσικη στην ελλαδα συγραφοντας βιβλια,διαμορφωνοντας κυκλους σπουδων τζαζ κτλ... εχω την τιμη να ειναι καθηγητης μου αυτος ο ανθρωπος κ πανω απ ολα φιλος και ..γ**ω τα παιδια.οτι κ να πω ειναι λιγο,σχετικα με το επιπεδο του..την κυριακη παιζουν στο TROVA(βλαχαδα @ αθηνας)με τον αστερη τον παπασταματακη στα keys τον αλεξανδρο δρακο κτιστακη στα drums και την μαρινα σατι στη φωναρα. αν ενδιαφερεται καποιος να παει αξιζει το live ειναι 20.00-22.00 καθε κυριακη.μαριος ιωαννιδης!. ...εσυ κοιτα να πουλησεις το κουπι που εχεις και να παρεις μια ανδρικη κιθαρα!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Καλο παιχτακι. Τον ειδα μια μερα σε ενα πεζοδρομο, τον οποιο προσπαθουσε να περασει με το μηχανακι του (αυτα που δεν ταξιδευουν, δεν ειναι για πολη, δεν στριβουν, δεν φρεναρουν, αλλα.... ειναι μουρη) επειδη εγω ο πεζος του εκοψα το δρομο, στον πεζοδρομο, φερθηκε σαν να του σκοτωσα τη μανα για να το πω οσο πιο ευγενικα μπορω δηλαδη. Κατα τα αλλα καλο παιδι πρεπει να ειναι.. φανταζομαι. τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 :o ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Καλο παιχτακι. Τον ειδα μια μερα σε ενα πεζοδρομο, τον οποιο προσπαθουσε να περασει με το μηχανακι του (αυτα που δεν ταξιδευουν, δεν ειναι για πολη, δεν στριβουν, δεν φρεναρουν, αλλα.... ειναι μουρη) επειδη εγω ο πεζος του εκοψα το δρομο, στον πεζοδρομο, φερθηκε σαν να του σκοτωσα τη μανα για να το πω οσο πιο ευγενικα μπορω δηλαδη. Κατα τα αλλα καλο παιδι πρεπει να ειναι.. φανταζομαι. Resounding seal of approval το ποστ με λίγα λόγια Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 looks like a ticket to the minuskarmaland to me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση