BillTheEmperor Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ και εσένα pastelius για την ακρόαση!!! Όντως οι στίχοι γράφτηκαν για συγκεκριμένο σκοπό απλά θεώρησα ότι είχα πετύχει για μένα ικανοποιητική ηχογράφηση γιαυτό και το έβγαλα στην φόρα να πάρω τις γνώμες σας. Μου κάνει τρομερή εντύπωση το ότι σας θυμίζει Γενειά του Χάους κ.λ.π. πάντως χαίρομαι που σε γενικές γραμμές άρεσε το κομμάτι, παίρνω κουράγιο για συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Μου θυμίζει γ κάποιο λόγο αγγελάκα και τρύπες το στύλ του τραγουδιού στην αρχή. Αν εξαιρέσεις ότι το συγκεκριμένο έχει πιο ελεύθερο στίχο.. Γεμίζεις αισιοδοξία επειδή υπάρχει η... Ευανθία?? :P http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Γεμίζεις αισιοδοξία επειδή υπάρχει η... Ευανθία?? :P Έχουμε και τις αδυναμίες μας... Ευχαριστώ για τα σχόλια AlarV!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aligator Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 ρε χριστοδουλε..το παρακανες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 ρε χριστοδουλε..το παρακανες Τι εννοείς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aligator Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 ο τροπος που τραγουδας θυμιζει ψαλμοδια..δεν το λεω για κακο..καθε αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Λες Aligator να το γυρίσω σε ψάλτης να βρω την υγειά μου???? Thanks για την ακρόαση, κάθε σχόλιο με βοηθάει να βελτιώνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση