Προς το περιεχόμενο

Ποια ειναι η γνωμη σας για τη μουσικοκριτικη και γενικοτερα για καθε κρ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε αυτό με τις κιθάρες και λοιπά τέτοια συμφωνώ. Απλά στην μουσική αναφερόμουν, ότι δηλαδή το θεωρώ ολίγον τι χαζό, να στηρίζεται κάποιος σε μια κριτική 1 αγνώστου, για να δει αν θα πάρει ή όχι 1 δίσκο, όταν του δίνεται η ευκαιρία να τον ακούσει και να αποφασίσει με την ηρεμία του να δει αν αξίζει ή όχι.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εκείνο το "μισθωτός γραφιάς" στο mail που του είχα στείλει πρέπει να έτσουξε. ;D

Σιγά μην έτσουξε... Αν νομίζεις ότι ο γιγαντιαίος Δανίκας που έφαγε τα νιάτα του αναλύοντας τα αριστουργήματα του ουγγρικού και ρώσικου κινηματογράφου μασάει από κάτι "αμερικανάκια" σαν και σένα, είσαι βαθιά νυχτωμένος... ;D ;D ;D

 

Κι εγώ συμφωνώ με τους περισσότερους. Βασικά η όλη ιστορία με τους κριτικούς τέχνης είναι ολίγον τι άκυρη από τη στιγμή που υπάρχει το internet. Μπαίνοντας σε κατάλληλα sites/forums μπορεί κανείς να βρει εύκολα γνώμες ΚΟΙΝΟΥ (και όχι αυτόκλητων κριτικών) με παρόμοια γούστα για οτιδήποτε, να πάρει μία ιδέα, και να γράψει τους εν λόγω ειδήμονες στα π@π@ρι@ του. Για την κριτική εξοπλισμού είμαι φανατικά υπέρ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι κριτικοί (μουσικής,κιν/φου,γευσιγνώστες κτλ.) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.Αν μπορούν ας κάνουν καλύτερα αυτό που _κατα_κρίνουν πολλές φορές.Η τέχνη είναι κάτι που κρίνεται με τελείως υποκειμενικά κριτήρια..

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου