Προς το περιεχόμενο

timecode vinyl


floyd85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορει καποιος να βοηθησει να μου πει την εμπειρια του για timecode vinyls?εχω 2 timecode vinyl,2 technics,μικτη,active monitors,και καρτα ηχου την fast track pro.θα χρειαστω κατι επιπλεον για να λειτουργησουν?ποια θα ειναι η συνδεσμολογια τους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα στον υπολογιστη σου χρησιμοποιεις το VirtualDj, το manual του εχει τις απαραιτητες οδηγιες και ρυθμισεις για να το δουλεψεις με timecode, με ή χωρις τον εξωτερικο σου μικτη.

What frequency are YOU getting?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συγκεκριμενα το virtual dj υποστηριζει μονο δικα του βινυλια.γιαυτο χρησιμοποιω αλλο software.αλλα εισαι σιγουρος οτι με τον εξοπλισμο που εχω μπορω να τα δουλεψω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα χρειαστεις software ή hardware για να μπορει το pc να διαβαζει το timecode.

Προφανως δεν θα θελεις θελεις να αγορασεις το πανακριβο  hardware, οποτε σου προτεινω το deckadance  , που μπορει να διαβασει timecode vinyls.

http://www.deckadance.com/

Απλα συνδεεις το ενα mk2 στην μια στερεο input της M-audio και το αλλο mk2 στην αλλη. Ρυθμιζεις το sensitivity απο το deckadance για το timecode και εισαι ετοιμος.

Ενοειται  οτι απο την καρτα ηχου στελνεις την μια στερεο output στο 1ο καναλι του μικτη, και την αλλη στερεο output στο 2ο καναλι. Συνδεεις τα ηχεια στο output του μικτη και καλο ταξιδι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοειται πως θα χρησιμοποιησω software.απλα ειχα στο μυαλο μου την παρακατω συνδεσμολογια:

 

Αctive monitors στα trs outputs της κάρτας, midi controller στο midi in της κάρτας (ή αν έχει USB κατευθείαν στο pc)...

 

 

 

... και το master left out του μίκτη στο ένα από τα δυο ins, ας πούμε στο 1 (με καρφί και όχι με κατάληξη με 3 pins!!), και το master right out του μίκτη στο άλλο, πχ στο 2. Το κουμπάκι που λέει inst/line θα το έχεις πατημένο μέσα, κι αν "μπουκώνει" η είσοδος επειδή έχεις δυνατά τον μίκτη θα τον χαμηλώνεις ή θα πατάς το κουμπί pad μέσα. Το κουμπάκι που λέει στην κάρτα σου stereo/mono, θα το έχεις στο stereo.

 

Με αυτήν την συνδεσμολογία θα μπορείς να παίζεις και το midi σου, και όταν παίζεις με τα δυο πικάπ πάνω στο μίκτη σου, θα ανοίγεις το πρόγραμμα ηχογράφησής σου, θα ανοίγεις ένα στερεοφωνικό κανάλι (κι όχι δυο mono) και θα δηλώνεις τα 2 in της κάρτας σαν στέρεο.

 

ειναι λαθος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος....

Οι Mic εισοδοι συνηθως δεν δουλεουν σωστα με timecode λογω υψηλου noisefloor.

Δεν εχω την καρτα σου, οποτε δοκιμασε το και πες και σε εμας. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου