Προς το περιεχόμενο

Alex Raptakis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.811
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    13

Alex Raptakis ήταν Μέλος της ημέρας 26 Απριλίου 2023

Alex Raptakis είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

7 Followers

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

4.173 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Alex Raptakis

Ενημέρωση δημοσίευσης

Προβολή όλων των ενημερώσεων από τον Alex Raptakis

  1. Δηλαδή τους λες, το θέλω το σπίτι, έχω καλό και σταθερό μισθό, θα σας πληρώνω αυτόματα με πάγια εντολή, και όλα τα καλά. Και αυτοί σου λένε "θα σας ειδοποιήσουμε". Τι κάνω λάθος ρε παιδιά?

    1. Προβολή προηγούμενων σχολίων  6 περισσότεροι
    2. Alex Raptakis

      Alex Raptakis

      Δεν έχω καν αυτή τη δυνατότητα, ο κοινωνικός μου κύκλος είναι μηδαμινός. Επίσης απαιχθάνομαι κάθε είδους ψέμα, ακόμα και αυτά που δεν έχουν κακές προθέσεις. Βεβαίωση εργοδότη δε μου χουν ζητήσει ακόμα, αλλά μου χουν πει ότι "θα με ψάξει λογιστής". Με τέτοια ζήτηση που υπάρχει νομίζω απλά διαλέγουν όποιον είναι στο δημόσιο, ή γιατρούς...

       

      @fusiongtr Ψάχνω ανακαινισμένο 2άρι 50-65τμ μέχρι 400€, μη-επιπλωμένο, ισόγειο+. Bonus αν έχει χώρο να μπει μηχανή κάπου, να μη την αφήνω στη μέση του δρόμου. Περιοχές Ν. Σμύρνη και γύρω, μέχρι Ηλιούπολη, ή και κάπου βόρεια δε θα πω όχι. Σίγουρα δε θέλω να ναι δίπλα σε σχολείο και εκκλησία, γιατί έχω θέμα με τη φασαρία.

       

      Όποιος μου βρει, κερνάω πολλές μπύρες και σουβλάκια.

    3. Alex Raptakis

      Alex Raptakis

      @dimsonicπάντα πάω με πουκάμισο, ξυρισμένος, μπανιαρισμένος, φτιαγμένος. Μόνο γραβάτα που δε βάζω... Έτσι κυκλοφορώ δηλαδή, δεν παριστάνω κάτι.

       

      Σπίτια υπάρχουν, απλά είναι είτε πανάκριβα (500+), που για ένα άτομο μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, παρόλο που μπορώ να τα δώσω - είτε είναι απλά ΣΑΠΙΑ, που πραγματικά δε ξέρω γιατί τα δίνουν. Και στις καλές ευκαιρίες είτε περνάς από casting, είτε είναι όποιος προλάβει.

    4. Yannis Methenitis

      Yannis Methenitis

      @dimsonic Κόβεις τον Άλεξ πως δεν θα έδωσε προσοχή στις λεπτομέρειες ή μήπως δεν έδωσε τα παραπάνω που πρότεινες; Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του τυπικού και παιδί συνεσταλμένο και με τρόπους. (κερνάς μπύρες μικρέ)

      Μάλλον έπεσε σε "παραδοσιακούς" ιδιοκτήτες.

      Καλή τύχη σου εύχομαι. Τα έζησα κι εγω παλιά αλλά και αργότερα μόνος με παιδί.

    5. Προβολή επόμενων σχολίων  6 περισσότεροι
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου