Προς το περιεχόμενο

Microphone isolation


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιστεύετε ότι αυτό εδώ κάνει δουλειά πραγματικά? Κι αν υποθέσουμε ότι κάνει, δεν μπορούμε να κόψουμε εμείς ένα σφουγγάρι και να το φτιάξουμε και πρέπει να πληρώσουμε (σίγουρα αρκετά) για 5 τέτοια?

 

Αναφέρομαι στην τελευταία φώτο, με το σφουγγαράκι στο μικρόφωνο του snare. Αλλά και στην πρώτη φώτο με την βάση μικροφώνου, για κλάματα μου φαίνεται η ιδέα.

 

http://www.auralex.com/sound_isolation_xpanders/sound_isolation_xpanders.asp

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι τι δουλειά περιμένεις να σου κάνει? Ειδικά στην ηχογράφηση ενός drumset αν η ακουστική του δωματιού είναι για κλάματα όλες οι "έτοιμες" λύσεις είναι πασαλείμματα!

 

Αν το θέλεις για να ελλατώσεις πχ το bleed στο snare τότε σίγουρα θα πάρεις καλύτερα αποτελέσματα με το να δοκιμάσεις δύο τρείς εναλακτικές τοποθετήσεις! Άλλωστε το bleeding μπορεί να λειτουργίσει και προς όφελος της ηχογράφησης. Προβλήματα όπως το comp filtering και το phase είναι ποιο συμαντικά εδώ. 

 

Όσο αναφορά την πρώτη φώτο για ηχογράφηση φωνής η σπικάζ με πυκνωτικό μικρόφωνο η λύση της auralex σίγουρα βελτιώνει την κατάσταση σε ένα δωμάτιο με μηδενικό treatment, κυρίως στις πρώτες ανακλάσεις και στην μείωση του reverberation, αλλά και εδώ μπορείς να κρατήσεις τα λεφτά σου και να βελτιώσεις την γενική ακουστική του δωματίου με διάφορες diy κατασκευές!

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου