Προς το περιεχόμενο

Μusik Produktiv Τα ΝΕΥΡΑ Μου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΘΑ με τρελάνουν αυτοί εκεί σ'αυτό το μαγαζι! :evil: :evil: :evil: :evil:

 

Έχω κάνει μια παραγγελία από 19 Φεβρουαρίου και τόσες μέρες τους έχω στείλει απανωτά e-mail και τους ρωτάω αν μου την στείλανε.

Και σήμερα λαμβάνω ένα ψυχρότατο mail που μου λέει ότι 3 από τα πράγματα που ζήτησα δεν υπάρχουν σε στοκ, και ότι το ένα θα κάνει 1 εβδομάδα, το άλλο 2-3 βδομάδες και για το άλλο δεν ξέρουν ακόμα.

 

Είναι πράγματα αυτά? Μου το λένε αυτό μετά από 12 μέρες αναμονής? Και με μια απλή απάντηση σαν να είναι δεδομένο ότι θα περιμένω να τα αγοράσω από αυτούς.

 

Το θέμα όμως είναι ότι μου το έχουν ξανακάνει αυτό στο παρελθόν και φυσικά όπως και τότε έτσι και σήμερα ακύρωσα την παραγγελία.

 

Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι φυσικά τα λεφτά στην χρεωστική κάρτα, visa electron, δεσμεύονται (δεν χρεώνονται) μέχρι να στείλουν αυτοί την παραγγελία και όταν την στείλουν χρεώνετε η κάρτα. Τώρα όμως που ακύρωσα την παραγγελία και τα λεφτά θα αποδεσμευτούν κάνουν 4-5 μέρες για να εμφανιστούν ξανά σαν πίστωση στον λογαριασμό μου! 16 μέρες αναμονής για το τίποτα δηλαδή :evil: :evil: :evil:

 

¶σε που τα περισσότερα πράγματα ήταν για έναν φίλο μου ο οποίος παραγγέλνει πρώτη φορά από το internet και είναι και καχύποπτος με την όλη φάση και άντε να του εξηγείς τώρα τι έγινε.

 

Είχε κανείς κακή εμπειρία με το musik produktiv στο παρελθόν ή μόνο εγώ είμαι τόσο άτυχος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μυστικο ειναι να κανεις κλικ στην επιλογη "instantly available" (sofort lieferbar) πριν προχωρησεις στο browsing :wink:

 

ετσι σου εμφανιζονται μονο τα προϊοντα που υπαρχουν στο στοκ.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστό κι αυτό!

 

Από την άλλη όμως δεν μπορούν να σε κοροιδεύουν έτσι, τουλάχιστον μια ειδοποιήση για το πότε θα έρθουν και για το ότι δεν είναι άμεσα διαθέσημα σε stock.

Και λέω άμεσα γιατί όταν κάνεις check out σου λέει ποια έιναι και ποιά όχι σε stock αλλά όταν παραγγέλνεις περιμένεις κάποια ενημέρωση αμέσως και όχι μετά από 12 μέρες.

 

Τρελένομαι με αυτούς που σε αντιμετωπίζουν σαν κάτι δεδομένο ως πελάτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον εγω εμπιστευομαι μονο thomann με κλειστα ματια φιλε...οποτε εχω στειλει email παιρνω απαντηση η σε λιγα λεπτα η σε λιγες ωρες,οποτε κανω παραγγελιες αν υπαρξει καποιο προβλημα με παιρνει τηλεφωνο ο αγγελοπουλος,οι ανθρωποι ολοι ειναι φοβεροι...σε αντιθεση το musik-produktiv kai to musicstore ειχα αποφασισει καποτε να παρω κατι πραματα τα οποια δεν ειχε ο thomann και τους εστειλα μερικα εμαιλ να ρωτησω κατι πραματα...απο το musicstore απαντηση δεν πηρα ποτε kai apo to produktiv μετα απο πολλες πολλες μερες...απο τοτε thomann kai pali thomann...και θελω να παρω καλωδια συντομα και δεν εχει george l αλλα και τα planet waves μια χαρα ειναι :D

I am Calm like a bomb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου