Προς το περιεχόμενο

αναζητηση sub


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια...εχω τα krk vxt8 και σκεφτομαι να παρω και ενα sub μια και ασχολουμαι και με την ηλεκτρονικη μουσικη.εχετε να μου προτεινετε καποιες λυσεις??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εισαι σιγουρος οτι χρειαζεσαι sub? Anyway εαν ημουνα στην θεση σου θα τα παντρευα

με το δικο τους το KRK 10S.

Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι...οταν παιζουν δυνατα beat μουσικη βλεπω οτι δεν ειναι το καλυτερο τους...και επειδη θελω να τα κρατησω για καιρο μια και τα χρυσοπληρωσα για τα δικα μου δεδομενα λεω να παρω και ενα sub να ειμαι πιο ηρεμος αλλα να εχω και καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα...το 10s ειναι οκ?τα watt του ειναι αρκετα για αυτα τα ηχεια???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εννοεις για την ενταση τα watts δεν εχουν να κανουν με αυτο.Αν δεν κανω λαθος με τα  watts μετρανε την ισχυ που καταναλωνουν τα ηχεια.Για την μεγιστη ενταση θα κοιταξεις τα max db spl που βγαζουν.Παντως γενικα απ την στιγμη που διαλεξες καποια ηχεια το να τα συνδιασεις  με το σετακι τους ειναι μια συνηθισμενη λυση μιας και το παντρεμα αυτων των δυο δεν ειναι και η πιο ευκολη υποθεση.Απο εκει και περα ειναι και η σωστη τοποθετηση του sub στον χωρο .παιζει να φας τα νιατα σου για να το στησεις και παλι να μην εισαι σιγουρος οτι ακους σωστα.Αν το θες για ακροαση οκ αλλα στην μιξη παιζει να σε ψιλομπερδευει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου