Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για ηλεκτρικό πιάνο


Kostas91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω ένα ηλεκτρικό πιάνο για να κάνω σύνθεση και εξάσκηση.

Τα μόνα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι, καλό feeling των πλήκτρων, 88 πλήκτρα και κάποια μικρή ποικιλία ήχων (κυριως ορχηστρικών οργάνων).

Δεν με ενδιαφέρει αμα έχει ηχεία απλώς να έχει υποδοχές για να μπορώ να ηχογραφώ τον ηχο στο pc μου.

Βρήκα κάποια πιάνα στο thomann αλλα δεν ξέρω αμα αξίζουν τον κοπο...

http://www.thomann.de/gb/thomann_sp5500.htm

 

(αυτό το casio πιάνο ξεφέυγει λιγο στα λεφτά που διατείθεμαι να δώσω και έχει αρκετά χαρακτηριστικά τα οποία δεν μου χρειάζονται αλλα έχει αρκετούς ηχους σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο το οποίο έχει μόνο 5 και άμα αξίζει τα λεφτά του μπορώ να δώσω κατι παραπάνω και να το πάρω)

http://www.thomann.de/gb/casio_cdp200r.htm

 

Μπορείτε να μου πείτε γνώμη για τα παραπάνω ηλεκτρ. πιάνα ή να μου προτείνετε καποιο αλλό πιάνο το οποιο ομως να κοστίζει περίπου 400 με 500€ το πόλυ?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι αρκετά λίγα τα λεφτά για καλό feeling στα πλήκτρα και μάλιστα σε 88άρι.Τα περισσότερα αν όχι όλα έχουν πολύ πλαστικό πλήκτρο.Πάντως δεν τα χω παίξει τα δύο όργανα για να έχω άποψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Νομίζω -από τα λίγα που ξέρω- πως πρέπει να ανεβάσεις ελάχιστα το ποσό που προτίθεσαι να διαθέσεις και να διαλέξεις μεταξύ των Υamaha p95 (650-660 ευρώ) ή Casio PX330(Στο εξωτερικό νομίζω πως κοστίζει περίπου όσο και το yamaha ίσως και λιγότερο).

Πάντως πουλάω το δικό μου αν ενδιαφέρεσαι 440 ευρώ. Πρόκειται για το Υamaha P85-S (ασημί χρώμα) -το προήγουμενο μοντέλο από αυτό που σου προτείνω- αγορασμένο το Νοέμβριο του 2009. Μαζί με το κουτί του-άθικτο-, όλα τα συνοδευτικά, βάση bespeco (x-stand), και καλώδιο usb2midi. Εννοείται ότι είναι άψογο. Το πουλάω γιατί αγόρασα άλλο πιάνο μεγαλύτερης κατηγορίας. Το feeling του yamaha είναι αξιοπρεπές, μπορείς να το βρεις σχετικά εύκολα να το δοκιμάσεις. Δε συγκρίνεται βέβαια με ακριβότερα ηλεκτρικά πιάνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου