Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτής για stoner


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους!

Για να μπω κατευθείαν στο ψητό, έχοντας στη διάθεσή μου μία strat am special με texas special πάνω(δυστυχώς δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα αυτή τη στιγμή για άλλη κιθάρα), υπάρχει ενισχυτής που θα απέδιδε (όσο γίνεται δηλαδή με single coils) στο συγκεκριμένο είδος μουσικής?

Να σημειώσω ότι για fuzz χρησιμοποιώ το big muff deluxe pi.

Το μπάτζετ πάει στα 600-700 ευρώ, κατά προτίμηση combo για χρήση σε πρόβες και κανένα μικρό live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είμαι ειδήμων σε αυτό τον ήχο αλλά θα έλεγα να κοιτάξεις πρωτίστως καναν Orange. Μετά θα έλεγα Marshall, κ γενικά british ήχος.

Εξαρτάται τι ήχο θες να βγάλεις αλλά θα έλεγα όσο πιο vintage τύπου μοντέλα, τόσο το καλύτερο. Και όσο πιο closed cabinet (καλύτερα κεφάλι κ καμπίνα) και όσο πιο πολλά μεγάφωνα, επίσης τόσο το καλύτερο.

Είχα δανείσει σε κάτι stonerάδες τον παλιό orange ad30tc μου με μια κλειστή 2x12 με celestion vintage 30 και ήταν ταμάμ.

Θα έλεγα πάντως να αυξήσεις λίγο το μπάτζετ κ να πας σε μεταχειρισμένη κεφαλή συν μια κλειστή καμπίνα 1x12 για αρχή. Και σιγά-σιγά να ανταλλάξεις την κιθάρα σου για μια τύπου les paul.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τοσα χρηματα θα πηγαινα σε dark terror (αν θελεις την λουπα) η σε tinny terror + ppc112. Μεταχειρω τα βρίσκεις κατω από το budget σου και με τα ρεστα αλλαζεις τον bridge σε humbucker γιατι με την ακραια παραμορφωση που απαιτει το stoner δεν θα την παλεψεις με μονο. Βεβαια από την άλλη o Pepper Keenan (και αρκετοι αλλοι) εχει παιξει και με p90s......

Rock'n Roll doesn't create psychos. It helps psychos to be more creative...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίζει o bugera 333xl να κάνει τη δουλειά? γιατί έχω διαβάσει πως είναι all around ενισχυτής και είναι και φθηνός.Γενικά θέλω να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες, έτσι ώστε όταν πάω να δοκιμάσω να είμαι προσανατολισμένος, μην πάω και στα τυφλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω τον Kustom Defender 50 Watt (ανακατασκευή σε κεφαλή από κόμπο)και κάνω μια χαρά δουλειά. Ο ενισχυτής είναι κτήνος! Υπάρχει ο combo στα μεταιχειρισμένα νομίζω, αν θέλεις τσέκαρε τον!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου