Προς το περιεχόμενο

Roadie Tuner - αυτόματο κουρδιστήρι για κιθάρα


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

To Roadie Tuner είναι ο νέος πρωτοποριακός και εύκολος τρόπος για να κουρδίσετε την κιθάρα σας. Πρόκειται για ένα κουρδιστήρι που προσαρμόζει στο κλειδί της κιθάρας και με ασύρματη σύνδεση Bluetooth επικοινωνεί με το κινητό ή tablet σας (iOS ή Android) στο οποίο τρέχετε εκείνη τη στιγμή την εφαρμογή Roadie app (διαθέσιμη στο AppStore και στο Google Play). Εσείς χτυπάτε μία χορδή και το Roadie Tuner αυτόματα την κουρδίζει.

 

 

Το Roadie Tuner σας επιτρέπει ακόμα να επιλέξετε και εναλλακτικά κουρδίσματα για το όργανο σας ή ακόμα και να διαλέξετε τα δικά σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ για το κάθε όργανο στο οποίο χρησιμοποιείτε το Roadie Tuner, ενώ η συσκευή ελέγχει και την ποιότητα και κατάσταση της χορδής και συμβουλεύει πότε είναι καιρός ν' αλλάξετε χορδές. Όταν έρθει μάλιστα η ώρα ν' αλλάξετε χορδές, το Roadie Tuner θα σας τις ξετυλίξει και ξανατυλίξει εύκολα και γρήγορα.

 

Το Roadie Tuner μπορεί να κουρδίσει οποιοδήποτε όργανο έχει κλειδιά που μοιάζουν με της κιθάρας, δηλαδή, κλασσική, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, ukulele, banjo, μαντολίνο κ.τ.λ.. ΔΕΝ μπορεί να κουρδίσει μπάσο, βιολί, ή όργανα με ξύλινα κλειδιά.

 

Οι συσκευές που είναι συμβατές με την εφαρμογή Roadie app είναι :

iPhone 4s ή νεώτερο, iPad Mini & iPad 3ης γενιάς ή νεώτερο, iPod touch 5ης γενιάς ή νεώτερο

Android: συσκευές με ενσωματωμένο Bluetooth 4.0 με λειτουργικό Android 4.3 ή νεώτερο.

 

Θα το βρείτε στο Audiomidi.gr

Τιμή: 99 ευρώ

 

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου