Προς το περιεχόμενο

Σεμινάριο για τα επαγγελματικά PA Arrangers της KORG


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015, στις 18.00 μ.μ. ένα μοναδικό σεμινάριο για τα επαγγελματικά PA Arrangers της KORG με τον Βασίλη Κατσαρέα.

 

Ο Βασίλης Κατσαρέας, πέρα από την πολυετή ιδιότητά του ως μουσικός, διαθέτει βαθειά γνώση σε θέματα μουσικής τεχνολογίας με έμφαση στον χειρισμό και προγραμματισμό MIDI εφαρμογών Sequencer, Sound Designing. καθώς και live εφαρμογών με hardware sequencer.

 

Η καθημερινή επαφή και ενασχόλησή του με τα Workstations / Synthesizers και Arrangers της εταιρείας KORG τον καθιστούν πηγή γνώσεων για όλους όσους θέλουν να εμβαθύνουν στο κομμάτι της ηχητικής σχεδίασης και του ρυθμικού προγραμματισμού των επαγγελματικών αρμονίων τους.

 

ΖΑΪΜΗ 5, ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου αρέσει αυτή η είδηση της  free διεξαγωγής του σεμιναρίου και την χαιρετίζω ως πρωτοβουλια!!!

 

(Θα ήθελα βεβαια να τρολάρω λιγο πηγαινοντας εκει και οπως παρακολουθούσα, καποια στιγμή θα πεταγομουν και  θα έλεγα στον εξαιρετο εισηγητή ..... αστο μεγαλε, κανε λιγο ακρη γιατι δεν ξερεις να σου δειξω εγω καποια πραγματα να μάθεις. Αστειευομαι φυσικά, χαχαχαχαχα συγχαρητήρια πάλι για την πρωτοβουλία)

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου