Προς το περιεχόμενο

Boss VE-2 slow tracking, βοήθεια


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, αγόρασα το BOSS VE-2 από τοπικό κατάστημα και έχω μια απορία σχετικά με την απόδοσή του, αλλά πριν επικοινωνήσω με το κατάστημα ήθελα να πάρω απάντηση από κάποιον που ίσως έχει αυτό ή κάποιο παρόμοιο vocal harmonizer.

 

Για όποιον δεν ξέρει, είναι ένα Vocal Harmonizer το οποίο παράγει αρμονικές επάνω στη φωνή, χρησιμοποιόντας-ακούγοντας το σήμα της κιθάρας, δίνει και την ανάλογη αρμονική.

 

Το θέμα μου λοιπόν είναι ότι συνήθως αργεί να πιάσει την αλλαγή της συχορδίας με αποτέλεσμα να μου δίνει τη σωστή "δεύτερη" μετά από μισό περίπου δευτερόλεπτο (ακούγεται λίγο, είναι αρκετό).

 

Αν έχει κάποιος το πετάλι θα παρακαλούσα να μου γράψει ποια είναι η εμπειρία του με αυτό, θέλω να ξέρω αν πρέπει να το επιστρέψω ή να ζήσω με την καθυστέρηση, γιατί κάτι μου λέει πως αν πάω στο κατάστημα προσπαθώντας να τους εξηγήσω δε θα καταλαβαίνουν για πιο πράγμα μιλάω...  :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου