Προς το περιεχόμενο

Αγορά attenuator


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 Εχω ένα μονοκάναλο ενισχυτή 18 watt ύστερα από κάποια χρόνια χρήσης του διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να τον ακούσω εκεί που θέλω στο 6-7 (στο sweet spot του) ούτε στο σπίτι , ούτε σε live σε μικρές σκηνές. Μόνο σε πρόβες και πάλι με γκρίνια . . . 

  Έτσι αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά κάποιου attenuator . Δε με ενδιαφέρουν άλλες δυνατότητες (πχ ηχογράφηση , cab simulator κλπ) . Θέλω απλά να μπορώ να τον ανοίγω στο 6 χωρίς να τσακώνομαι με τον τραγουδιστή και τους γείτονες και χωρίς να μου καταστρέφει  τις δυναμικές του ενισχυτή . Δεν έχω την απαίτηση να παίζω τόσο χαμηλά ώστε να κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο τα παιδιά και γνωρίζω ότι θα χάσω κάτι από τον ήχο μειώνοντας τα db 50-60% . Επειδή έχω μηδενική εμπειρία από τέτοιες συσκευές θέλω να ακούσω κάποιες προτάσεις για αγορά που να μου κάνουν αυτή τη δουλειά (ακομα και προτάσεις από τα μεταχειρισμένα του noiz) . Ευχαριστώ προκαταβολικά ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πήρα δεύτερο χέρι το Thd Hot plate από smartnoiz. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τσιτώνω τον ironheart και παίζω άνετα στο σπίτι. Αλλά για να είμαι πιο σαφής: παίζω στην επιλογή του 1 watt οπότε αν τσιτώσω τελείως το volume του ενισχυτή το attenuator κόβει αρκετά και μπορώ να παίζω άνετα έχοντας το volume του στις 9:00 περίπου. Τώρα σε περισσότερα watt δεν ξέρω πως θα πάει.

 

επίσης είμαι ευχαριστημένος με τον ήχο αν και δεν μπορώ να συγκρίνω με κανονικές εντάσεις γιατί δεν έτυχε να δοκιμάσω. Αλλά νομίζω ότι αποδίδει καλά.

 

Σε γενικές γραμμές θα σου πω ότι μου είπανε και άλλοι; είναι καλή επιλογή αλλά να είσαι προσεκτικός και καλό είναι να μην λυπηθείς τα χρήματα που θα δώσεις. Ποιοτικά καλό attenuator σημάνει ποιοτικά καλό ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου