Προς το περιεχόμενο

Σπύρος Κυριακουλάκης - "Εφυγες"


cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να παρουσιάσω στο φόρουμ γιατί με χαροποίησε πολύ, το πρώτο single του φίλου μου Σπύρου Κυριακουλάκη https://www.facebook.com/spiroskiriakoulakis.

 

 

 

Ο λόγος που είμαι χαρούμενος είναι το ότι δεν είναι μόνο ένας φίλος μου, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν σε μια cover band την προηγούμενη δεκαετία  και τα είχαμε πάει αρκετά καλά, με αρκετές εμφανίσεις και αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή είναι οι μουσικές του γνώσεις και ικανότητες. Πέραν από τις σπουδές, έχει πραγματικά εντυπωσιακές εκτελεστικές αλλά και συνθετικές ικανότητες. Εξαιρετικός στο πιάνο, στα πλήκτρα αλλά και έμπειρος και τεχνικός κιθαρίστας. Ένιωθα πολύ ωραία να παίζω μαζί του και να παρακολουθώ το performance του. Στη φωνή δεν είναι πως δεν τα καταφέρνει γιατί κυρίως συνεργάστηκα μαζί του ως τραγουδιστή, απλά πάντα θεωρούσα δυνατό του χαρτί τη μουσική και τη σύνθεση.

 

 Κάνει λοιπόν το πρώτο του single  και το βάζω να το δείτε. 

 Εμπορική προσπάθεια που πραγματικά δεν αναδεικνύει τις πραγματικές του δυνατότητες που πολλές φορές με έχουν αφήσει άναυδο αλλά............................ Έτσι είναι, εδώ που ζούμε λαϊκοσκυλάδικα ή όπως του Σνήκ και αν τα πας καλά και γίνεις Σνήκ και είσαι και ωραίο παιδί θα ξεσκιστείς να π$@%ας μοντελάκια. Και θα σε έχουν θεό τα πιτσιρίκια.

 

 Του εύχομαι καλή επιτυχία ολόψυχα.

 

 Επίσης αναφέρω πως φτιάχνει πολύ έξυπνες και τεχνικές διασκευές κομματιών σε ένα πολύ ωραίο fusion. Είχε κάνει αρκετές εμφανίσεις σε αυτό το στύλ, ήθελε να με χώσει και εμένα αλλά εγώ είμαι τεμπέλης, δεν γουστάρω. Προτιμώ να κάθομαι και να με πληρώνει το δημόσιο και να παίρνω και κανα εισοδηματάκι. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 

Καλή επιτυχία Σπύρο σου εύχομαι πάλι και εύχομαι τα καλύτερα σε μια ομολογουμένως δύσκολη εποχή για τους μουσικούς.

 

 

  • Like 1

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου